Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah jó oké értem én. csak nem értek hozzá meg minden ehhez speciel és nem tudom. de ha megkérhetnélek bazsi66@hotmail.com -ra küldenél nekem mindenről amiről szó volt rendes képeket amin rendesen látni mind2 oldaláról?
szerintem ez nem sok érte
azt nem tudom hogy stimel e de azt azonal megmondom hogy a fogaskerék a 123-ason 1 zéger fogja rá a tengejre a 127esen meg 1 anya!

ha kel van váltom olcosn!
meg minden alkatrész apriliához!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
italmondo.hu
Sziasztok.

SEGÍTSÉGRE lenne szükségem sürgősen.
Az lenne a kérdés hogy a 127Cmm -es AF1 ben lévő váltó és a 123 vagy a 125 cmm között van e különbség?
Vagy megegyeznek egymással.
valakinek álló része esetleg? meg árat is mondjatok :)
köszi
én komádiba lakok hajdubihar megye!
az ára 20 e!
de árat még mindig nem mondtál. meg helyet hogy mégis hol van hátha el tudnák menni is.
na látod nem nagy munka! énszerintem meg nem kel a segédvázál semit alkitani
fel lehet rakni a segédvázad, csak annyi, hogy a felfogató csavar helyét át kell picit heggeszteni és a tank tartó vasdarabot is... nem nagy cucc elvileg 10 perces meló egy hozzáértő embernek! a fej idomról nem tudok mit mondani!
nekem van 8eft az ára
Sziasztok!
Km spirált vásárolnék af1 125 92-s.
Alsó kihajtónál menet 12-s az óránál 16-s, és kb 700mm lehet a hossza. Valakinek esetleg van ilyen?
Az sem probléma, ha nincs de a méretek miatt visszajelezne valaki, hogy passzol -e a méret amit leírtam.
Köszi Ata
valaki nem tud rotax123 robbantott rajzot, mert ez http://www.easyparts.nl/ rotax122 ! egy link nagyon jó lenne! köszi! privátban is jó lenne! surnew@citromail.hu
és ebbe a típusba állórész kellene!ár?
enek a főváza ugyan az
fejidom lámpástol konzolostol
oldalidok 2 db
faridom hátcsó ülésel hátcsó lámpával vezető ülésem az nincs
ja és segédváz!
és akor kontabilis egymásal!
2 orági még ma fel tudom dni ha kel!
akor hivj:06307316232
ha nme értesz hozéá ne szolj bene!
1 kicsit gondolkoz csak! nem ke sokat! mi a francért adnám oda a fekjidom tarto konzolt és a segdvázat
jah kössz az infot. akkor meg tárgytalan
nah de mennyi lenne az itt a kétdés és akkro pontosan milyen elemek?
Most miért akarok átvágni? Te láttál már közelebről másabb Af1-et mint a tied? Ha láttál volna tudhatnád hogy teljesen más, és nem tudja majd hova felfogatni a segédvázat
heló
tuti hogy jo lesz mert adok hozá fejidom tarto konzolt is és segédvázat! igy 100%-hogy jo lesz!
Eladó Af1 alkatrészek ÁR ALATT!

-Önindító+bendix pajzsal együtt: 4.000Ft
-Láncszett: 4.000Ft
-Kerekek: 5.000Ft/db
-Első féktárcsa: 2.000Ft
-Gyújtótrafó: 12.000Ft
-Műszerfal: 3.000Ft
-Első teleszkóp: 5.000Ft
-Hátsó lengővilla: 3.500Ft
-Váz: 4.000Ft
-Segédváz: 3.000Ft
-Jobb-bal kapcsolók egyben: 1.500Ft/ Db
-Légszűrőház: 2.000Ft
-Komplett kipufogó rendszer: 7.000Ft
-Lábtartók: 5.000Ft
-Rezó: 4.000Ft
-Idomok: 13.000Ft
-Önindító relé: 1.000Ft

Mased: 30-256-23-33
jó lenne csak az a próbléma h ugye ez más fajta mint ami fent van és ne mtudom h jó lenne-e rá ez. mert ha tudnám h jó lenne az jobb lenne mert ezek az idomok jobban is néznek ki.
Rotax123-ba komplett kuplung eladó!
Kevesett futott lamelákkal, kitünő állapotú, minden ami a képeken van!
érdeklődni:
patvaros87@gmail.com
06303207630
Jó állapotú rv blokkot keresnék (sintesi-be) sürgősen!
akinek van kérem jelezze......sürgős!
Csabika85 ird+email cimed,vagy külgy fotót dajdika@citromail.hu-ra gyújtásról köszi.