Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ! Valaki le tudná nekem irni ,hogy hol tudok ! 50ccm -es AF1-hez hátsó föfékhengert venni ?
megbontottam af1 125 öt!
óccsó a cucc óccsó...

komplett kipuf rendszer dobbal rezóval 6000-olajszivattyú 4000
elsővilla nem folyik 8000 villahidak csapággyal egybem 5000
felnik darabja gumival tárcsával 8-10 000
műszerfal kompletten 6000
meghajtóspirálok 2000
fejidom javított picit sérült az index körül de még javítható mert egyenes törése van szép éles...4000
lámpa előre dupla 3000
kapcsolók 1500
önindíttó bendixxel 6000
tank zárral 5000 zárnélkül 3000
csak a zár 2000
gyujtás kapcs 3000
ülés első 1000
hátsóülés idommal együtt 4000
hátsólámpa3000
oldalidomok darabja 3000
jó akksi 2000 henger frissen hónolva 15 000
gyujtás alaplap 7000 karbis 5000
lendkerék 5000
power motor nyelv nélkül 5000
központi teló 5000
aluváz 5000 segédváz 2000
és a többi pedig alku tárgya--ugyis megbeszéljük mit hogyan hogy teis jól járj... 30 605 6883
bármilyen apró kis kütyüt elküldök..
5 rugó de ha sok akkor megdumcsizzuk
a 125-ös teljesen más, mint a kicsi!
A 125-ös egy ékszer, a kicsibe nincs annyi szép megoldás.. Nincs alu váz, nincs fordított teló.....
Persze a kicsi is szuper gép. De csak egyformának tűnik, de nem az!
Oh nagyon kedves vagy köszönöm!Összeszedem a gondolataimat és akkor majd felteszem a kérdéseim de jelenleg vagy eladom a mocit mert kell a pénz vagy lóvét kell szerezni alaktrészre :S
Ez a festés meseszép! Ellenben maga a motor kicsit elhanyagolt.. Idomok lógnak, faridom furán áll... Ettől függetlenül lehet jó vétel. Bár félő, hogy nem csak a lendkerék hiányzik...
Figy ha érte tudsz szerezni egy ugyan iylet ami mongyuk 125ös és nemkell rajta semmit csinálni akkor odaadom az enyém és egy xbox 360-at most ugyan nekem pénzre lenne szükségem de ha így meglehet oldani akkor az is jólenne :)
éértem.hát köszönöm. mit kérnél érte ?
Hát konkrétan semmire nem gondoltam,csak mondom hátha vmi oat mondtál volna amim van,mert most nincs anyi pénzem,h megvegyem,de 80 téll nem sok érte,csak most költöttem én is 40-et a motorra:S:S:S Nekem is sintesi-m van:D:D:D
jah engem olyan is érdekelne hogy elcserélnénk más cuccra ha esetleg volna....pl povernyelvet cserélhetünk érte...nekem az fontos lenne...
Szeva! lendkerék kb 5 ezer forint! Igérj be neki 95 ezer FT -ot és ha rábolint hozd el! ha alkatrészbe adod el akkor többet kapsz érte! indítsd el csörög akkor mondj neki 60 ezret... :D
Szia! Nekem is Sintesim Van "volt" kicsit át alakítva csak 125 be! Bármi kérdésed van szerelésben... tudunk segíteni.. épp tavasszal lett apró darabokra szétszedve és fel újjítva az enyém is! szóval szinte minden csavart ismerek :)
esetleg valaki nem ismeri ezt a motort?
Néhány infó ha lenne róla megköszönném!
ez lenne
km óra spirál, fordulatszámmérő blokk kihajtás megvan? ha igen érdekelne
aztírtad hogy van hozzá gyűrűd.....meg csapszeg stb.....az nekem ugysincsen pont ehez a dugóhoz...nemtudom hány kilóméter van benne....de hát a semminnél biztosan jobb!
54 .000
Rendben,királyság. (:
csak sajnos már egy hete volt : DDD
pár perc és vagyok....egész nap ittleszek fórzmon nyugodtan tudunk dumcsizni bármi kell mert párpercenként frissíttek....figyelem kinek mi kell hátjha tudok segítteni
képet tudnál feldobni ? (:
sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy az rs aprilia rotax 122 blokkjában a povernyelv az ugyanolyan mint az AF1 125 rotax 123 blokkjában...? előre is köszi
bocs félre értelmeztem .................neked nem is blokk kel..:)
szori
komplett blokközepet két fél......csapágyakkal össz vissz odadom mindkét felet ha kell......7000ft 30 605 6883
Hashajtót a dögnek!
van egy db ha kell..
5000 ft