most vettem észre a gyertyán a made in france feliratot
a csigazabáló gyertya nem lehet a ludas? legalábbis részben?
zsiguli anno el sem akart indulni ilyen gyertyával..........
Sziasztok
Van egy Honda Dominátorom,és megment az önindito csapágy,a szabadonfuto fogaskerékröl. Ha estleg van valakinek elado,vagy van ötlete,hogy honnan szerezzek egyet kérem ,hogy irjon. Elöre is köszönöm.
Szép estét mindenkinek!
Eladó cagiva mito power(motor,szerkezet, elektronika)6800Ft. Hengerfej(szép állapotban, termosztáttal) 3500Ft. Hátsó rugóstag kompletten:7500Ft.
Delorto 28-as karbi, kompletten, hibátlan, gyári állapotú membránnal 11000Ft.
Illetve komplett kuplung, főtengely, hajtókarral, tűgőrgővel, a kettő együtt 12500Ft.
Ha valami érdekell, írj nyugodtan!
Az árak alkuképesek!
e-mail: crisler@citromail.hu
Kawa Zxr750 H1-hez('89) keresek (sok mindent :-) Komplett első futóművet,karbisort, hátsó rugóstagot,fejidomot és a 2 oldalt.
Továbbá bal kulcscsontot, Titánlemezes összeszegelt nem kell...az van nekem is
Köszönöm de időközben megoldottam.Fúratás+dugattyúszett egy helyen hivatalos erre specializálódott műhelyben.Egy vagyon lessz de végre mehetek csak jó legyen
Szia!
Bocs, szégyenlem magam, ha így van
Van 2002-es és 2004-es is, de 2003-ashoz lehet egyik sem jó, bár föltenni föl lehet, csak egy pici formakülömbség van köztük.
Üdv: Andi
Bármekkorát meg tudnak csinálni, csak ügyes kasznis kell hozzá.
Azt is meg tudják csinálni!
Hát Tbányán tudnék adni telefonszámot, de BP-en is tuti vannak ügyesek.
Ekkora horpadást is meg tudnak csinálni?
Élnél is meg van nyomva...
Tudsz helyet, ahova be tudok csoszogni és megnézi valaki hogy érdemes-e foglalkozni vele?
Szevasztok!
keresek gsxr 1000 k4 hez farokidomot és segédvázat,
hátsólámpát, bal oldali deknit, első főfékhengert tartály nem kell meg a kar sem , vészleállító konzolt, hátsó fékkart, első sárvédőt.
jafobaby901@citromail.hu
a csigazabáló gyertya nem lehet a ludas? legalábbis részben?
zsiguli anno el sem akart indulni ilyen gyertyával..........