Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Csak fejkonzolunk van 28 E forint.

Üdv: Andi
És a JT-s papíron fényképezted...
Suzuki Gsxr1000k7-k8as lánckerekek eladók!
1000km-es szervizig használt gyári elsö 17 es és gyári hátsó 43 fogas lánckerék eladó.. azért adom el mert elöre egyel kisseb hátulra pedig nagyobat raktam és ez már nekem felesleges.. ez garantált 1000km ment !
gyári ára:elsönek 3900ft a hátsonak 8000ft igy öszeesen 12ezer ft.. én 7500 be oda adom a ketött és ez nem Jt hanem ez még a gyári amit bele raktak a gyárba!
email cimem:szabo1985@freemail.hu
Egy váltócsere nem csak a váltóba kerül ám...
keresek honda vtr 2000 ev fejidomot es oldalidomokat
keresek honda vtr 1000hez 2000 kiadashoz bord konzolt ami tartja a fejidomot es tukroket km orat!
Sziasztok!
Olyan walkie talkie-ra lenne szükségem,amely képes folyamatos kapcsolatra a két fél között és lehet hozzá headsetet csatlakoztatni!
Várom segítségetelek!
Üdv
te en latam egyet lapoz viszab azthiszem 15 e ert
vör7
Köszi sikerült tegnap vennem 1et
Sziasztok.
Szügségem volna egy 98-as Suzuki Bandit 400 as hoz első teleszkóp szimeringre. Segitségeteket előre is köszönöm!
email: laciba45@freemail.hu
20/992-4528
Hali

'94 utáni 400-as bandit TPS szenzort esetleg tud valaki?
köszi
üdv.
Sziasztok!
Vadászom honda cbr 600f4 hez sérült horpadt tankra,esetleg ha valaki tud valamit
Szia azért kérdeztem mert van egy ilyen motor váltó hibásan és arra vagyok kíváncsi hogy mennyibe kerül a váltó hozzá.
köszi
Szia!
van váltónk, hívj a 70/500 8881-en

Üdv: Andi
sziasztok:!tud valaki suzuki tl 1000r (2000-évj.)-hoz váltót?
előre is köszi
Üdv skacok !

Tudnátok ajánlani nekem valami nagyszerű bontót, ahol rengeteg ktm alkatrész volna?

Főbb dolgok érdekelnének (segédváz, lábtartók, idomok,telóösszekötők, kuplung - gázszektorok, váltókar, hátsófékkar.......)
Lc4 hez kellene, duke 2 is jó volna....
Előre is köszi !
sziasztok:!tud valaki suzuki tl 1000r (2000-évj.)-hoz váltót?
előre is köszi
Üdv.Mennyi lenne a hátsókerék úgy ahogy a képen van láncal meg mindennel ahogy a képen van?.vagy csak a lánckerék és a dobfék külön ha úgy eladod?előre is köszi.üdv
28-as dellorto karbiba hol lehet venni fúvókákat pesten, nem tudja valaki?
D.I.D, JT, KMC láncszettek rendelhetők!

Ugyanitt új Cross és Enduro alkatrészek és kiegészítők.
( Dugattyúszett, Henger, Hajtókar, fék-kuplung-váltókar, idomszett, matricaszett...stb. )

Árajánlatkérés: endurobolt@gmail.com
hopp....... félrenyomtam kissé......motorszerelésbe készült........