igy van ahogy mondod ám de azon a lapon egy 96 os modelt találtam esetleg tudsz neken kellőt is köszi mert ebben ez alkatrés keresésben laikus vagyok köszi
Hello! Keresek kormány lefogatót 22-es kormányhoz. 900-as cb-hez kellene, de jó más típusé is. (gs,gsf,er-5,cb....) Ide írjatok emailt: pala1989_2@hotmail.com
Rgisztráció! A postaköltséget általában mellé írják de van mikor nincs feltüntetve! ilyenkor az eladó megírja neked a postaköltség árát! Vagy már eleve nem postázza magyarországra!http://global.ebay.com/
Ezen elég sok infót megkapsz magyarul ha nem tudsz más nyelven!
Nincsmit.
Hát nekem van oda account-om már pár éve. Eu-ból 1szerűen postázzák, de amcsinál meg az ázsiai cuccoknál trükközni kell.
Hát az attól függ, h mit akarsz venni, mekkora, mivel küldik, de amúgy az eladó mondja meg, h mennyi a postaköli.
Köszi szépen a választ..
amugy irtad hogy te is sokmindent rendeltél már onnan és te hogy oldotad meg a rendelést? és sokat számolnak fel postaköltségre ?
mégegyszer köszii
Elsőnek regisztrálnod kell, meg stb, de jobban jársz ha valakivel megveteted amit akarsz. Na ja, egész jó árakon lehet dolgokat szerezni. Én is már sokmindent vettem onnan nevetséges áron...
Az az adott termékhez oda van írva, h új, vagy használt, illetve milyen állapotban van. Persze az igen, h új UTÁNGYÁRTOTT idomszett van kínából 120-ért. Amit itthon még bevámolnak + ÁFA, és utána megkapod. Szállítás úgy működik, h te kifizeted az adott cuccot, és Ő elküldi neked, már ha postáz az adott országba. Aztán van amikor nem akarja elküldeni pl USA-ból... EU országból érkező cuccokat nem vámolnak be. Ezért érdemes pl az angolon vagy a németen, olaszon nézelődni...
Vaterát ismered? Ugyanaz, csak nagyobban, nemzetköziben...
gsx-r k5-höz keresek K&N szűrőt, esetleg keveset használt is szóba jöhet, eddigi legjobb ajánlatom 14 000 Ft. Ha valaki tud olcsóbban érdekelne.
Van egy garnitúra gyári indexem eladó!
Helló
Érdeklödni szeretnék hogy valaki megtudja nekem mondani hogy lehet rendelni az ebay külföldi oldalról mert néztem hogy sokkal olcsobak mint ithon a kereskedésekbe... És hogy ezek új termékek vagy használtak mert pl néztem komplet gyári idomszetet valami 120 ezer volt ahogy átszámoltam gsxr1000 k7 hez hogy ez igaz e? és a szállitás hogy müködik innen ha valaki rendelni akkar?,
2007-es 600RR-hez leömlősort keresek!S.o.S
becsomagoltam a betétet. Reggel küldhetem ?
Van alkatrészem bontott illetve uj is, motor javítással foglalkozom
Bp. XVIII.-ker-ben.
Email cimem:bihi@citromail.hu
bencerugby@freemail.hu-ra irjatok
Eladó hengerek,karburátorok,főtengelyek,egyéb motorikus alkatrészek.
ELadó mikuni vm20 karburátor automata szivatóval és manuális szivatóval extra főfúvókákkal 13e irányárral . Csere érdekel 19-21es dellortora!
Ezen elég sok infót megkapsz magyarul ha nem tudsz más nyelven!
Hát nekem van oda account-om már pár éve. Eu-ból 1szerűen postázzák, de amcsinál meg az ázsiai cuccoknál trükközni kell.
Hát az attól függ, h mit akarsz venni, mekkora, mivel küldik, de amúgy az eladó mondja meg, h mennyi a postaköli.
amugy irtad hogy te is sokmindent rendeltél már onnan és te hogy oldotad meg a rendelést? és sokat számolnak fel postaköltségre ?
mégegyszer köszii
Az az adott termékhez oda van írva, h új, vagy használt, illetve milyen állapotban van. Persze az igen, h új UTÁNGYÁRTOTT idomszett van kínából 120-ért. Amit itthon még bevámolnak + ÁFA, és utána megkapod. Szállítás úgy működik, h te kifizeted az adott cuccot, és Ő elküldi neked, már ha postáz az adott országba. Aztán van amikor nem akarja elküldeni pl USA-ból... EU országból érkező cuccokat nem vámolnak be. Ezért érdemes pl az angolon vagy a németen, olaszon nézelődni...
Vaterát ismered? Ugyanaz, csak nagyobban, nemzetköziben...
gsx-r k5-höz keresek K&N szűrőt, esetleg keveset használt is szóba jöhet, eddigi legjobb ajánlatom 14 000 Ft. Ha valaki tud olcsóbban érdekelne.
Van egy garnitúra gyári indexem eladó!
Érdeklödni szeretnék hogy valaki megtudja nekem mondani hogy lehet rendelni az ebay külföldi oldalról mert néztem hogy sokkal olcsobak mint ithon a kereskedésekbe... És hogy ezek új termékek vagy használtak mert pl néztem komplet gyári idomszetet valami 120 ezer volt ahogy átszámoltam gsxr1000 k7 hez hogy ez igaz e? és a szállitás hogy müködik innen ha valaki rendelni akkar?,
elöre is köszi
Jó étvágyat!
Hallottam a telefonba