Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló, 3LN kódú FZR250-hez keresek komplett kuplungot, a primer nagy fogaskerékkel együtt
helló
érdeklödni szeretnék hogy menyibe kerül gixxer1000 k7 hez egy elsö váz kompletten a hátsó lengövilla nélkül ? és egy elsö kerék felni?
elöre is köszi
mailen vagy msn en megtudnád adni az elérhetőségeit?
és menyiért adnád?
Ugye közvetlen a generátornál mérte? Mert ha a fesszabnál, akkor leeht, h el van égve a csatid... FZR 400-at csináltam már meg így...
Amu Pápán van 1 tekercselő emberke...
Helló! 1994-es CR 125-be jólehet egy "92"-es váltórendszer?
Kössz előre!
aszonta vagy tekercselni kell vagy bontóból innen onnan szerezni egy tekercset. tudtok esetleg valakit aki olcsóért tekercsel?
aha
Nem, melózok. Kimérte a szerelőd?
Új ktm WP rugóim vannak.
jah nem fesz szab genrátor tekercs :S MSN en vagy?
Minek? Mégsem fesszab?
Osram gyártmányokból is vannak f@szák!
http://www.osram.hu/osram_hu/P...
üdv ktm lc4 620-as fötengelyre lenne szükségem aki tud üzenjen ,elöre is kösz.
VFR 400 hoz értekelne generátor tekercs aki tud írjon thx
Hello! valaki csináltatta már NICASIL-osra az LFC cégnél a hengerét?
Yamaha Fz 750hez érdekelne olajszűrőtartáj!
tud valaki valamilyen viszonylag esztétikus kormányra szerelhető szivatót?
kompletten: kar, foglalat, stb
Hol kapni a Tungsram Megalight-ot és a LEDet.
Hello! Érdekelne hátsó központi teleszkop! maximum 45cm minimum 30cm! aki tud msnen válasszojon kérem szépen! kösszönöm
Itthon is bünti jár érter, nem csak külföldön. A fényszóróba Tungsram Megalight kell, körbe a lámpákba pedig LED-es izzó. Egyelőre ezek a -nagyjából- szabályos fényerő-növelési lehetőségek.
Én nem tenném, láttam már olyan 1.2-t, amiben megolvadt a búra.
Mint köztudott a GSF650S Bandit világítása elég gyengus. Állítólag lehet bele kapni erősebb fényerejű ízzót. Ki tudja hol, és hol kapok jó műszaki tanácsot. Ajánlottak xenont is, de azt nem akarok mert külföldön bünti jár érte.
Rendben,köszönöm! Küldöm majd a mailt!
Velem beszéltél, ha jól emléxem, a fesszabályzót rögtön megnéztem, a generátorra nem mondtam biztosat. Van, de nem ez az évjárat és neked sajna nem jó. Itt is megrendelheted, de van a profilomon elérhetőség (e-mail).