Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Andi.

Múlthéten írtam neked levelet, nem válaszoltál.
2003-as fzs600 ra keresek jó állapotban lévő tankot.
Ha valaki tud, megköszönném.
Üdv
Szia,van hozzá ha érdekel csörögj 06705850436.
Hátsó tárcsám van hozzá - ha a nélkül kapnál felnit.
Keresek Gsx-r 600 k6 hátsó felnit, féktárcsával, lánckerék-agyal.
Hali!valaki tudna egy husqvarna sm125-höz(2000-es) power elektronikát?állítólag jó hozzá a cagiva is?!elöre is kösz
CBR600F hátsó sárvédő 6e ft-ért eladó
Próbáld meg nálauk...
www.pinkmotors.hu
Üdv mindenki.Please valaki segítsen már honnan szerezhetnék egy cagiva freccia 56,5-es dugattyúszettet Egy ajánlatot kaptam de aranyáron mérik s ráadásul csak utángyártott.No és persze még az sem biztos hogy jó lenne nekem mert a formáról még egyeztetni kéne a szakival.Ó és nem nicasilos a hengerem,most fúratnám.
sziasztok, keresek régi zx6 (usa) karbisort 86-90 ig, elvileg egyezik a gpz600as és a gpz 400as karbival. de ha mondod a méreteket torkok közti távolságokat, akkor megmondom hogy jó e , a tororkátmérő 34-es a 2 szélső henger közti távolság 30 mm középső 44mm. üdv mindenkinek
Sziasztok

A nem régen írtam erre fórumra a cagiva felújítással kapcsoltban. Most sajnos egy újabb alkatrészt keresnék a motoromhoz, ha valakinek esetleg lenne elfekvőben 125ös Cagiva mito, tamanaco,elefánt poweres blokkja és esetleg eladóak a blokkszelvényei akkor kérem jelentkezzen! Vevő lennék a váltó felöli belső blokkfélre! Az a blokkdarab amin a motorszám rajta van?

Mellékelek egy képet így néz ki az enyém, de cserélnem kell.

Ez poweres változat!

Nagyon köszönöm, ha valaki legalább ismerőst tud ajánlani, vagy pedig bontót tud ahonnan lehet cagiva enduro alkatrészeket venni.

Köszönöm a segítséget, sziasztok
Komplett malossi tuning szett eladó.Henger-hengerfej, dugó, gyűrű, tűgörgő, zégergyűrű, csapszeg, membrán, szívócsonk, delorto 28-as karbi,vízhőfokmérő.
Szép állapotban, hibátlan nicasil, hibátlan állapot.
45-46Le.
Irány ár: 52000Ft.
Érdeklődni: malossisystem@citromail.hu

Képek: http://www.kepesmotor.hu/motor...

Kellemes délutánz mindenkinek.
Hali. Kellene suzuki ts 125 műszerfal meg amitek csak van.
eladó hayabusa javított fejidom lámpával, indexekkel 45000 ft .a képen látott 2001-es r1 nagyrésze sérült idom, belső takarók, index, egyben 40000 ft. 2001-r1 zárszett egyben 17000 ft. valamint honda cbr 600 f4 enyh. sérült tank 15000 ft ( versenyzés miatt volt festve nincs gittelve , és nem rozsdás) 0620/992-4528
Azt (ha jól tévedek) nem ebből kerestük.

Másrészt - mint minden katalógust - ezt is emberek készítik. És amíg így van, a tévesztés lehetősége is benne lesz.
És a Kawa betétes B-King?
Sziasztok!
Keresek KTM exc 200 -hoz eladó km órát!
Nagyon fontos lenne, ha esetleg valaki tud, az irjon nyugodtan!
Ott a gyári Brembo-online. Annál "jobban" nem nagyon lehet

Legalább is eddig, egyszer sem tévesztett.
Jól nézd meg hogy tényleg az abba való e mert szívtunk multkor... Pont Suzukinál és Brembonál. Azóta 3-4 helyen csekkolom...
íbéj? ( súgok: links motordeckel für drz )

und: jaaaa, zeeer sőőőőn, jaaaa tíífeeerr...ihhh kommen Terezaaa )
drz 400 2002 es bal oldali dekli kőne de hama mer jó az időjárás
Nekem kedden lesz hozzá Brembo Sinter-Ceramic -om !

8.500.- előre. El tudom küldeni Miskolcra.
Rotax 123as hengerszettet keresek!
van vkinek eladó jó állapotú?
nsr 125-höz keresek power elektronikát!
szia!
CBR 600 F3, VFR 800 05-ös, Gsxr 1100 91-es, Srad 750 98-as, Hayabusa 08-as , stb.
Üdv: Andi
Szia!
Első féklámpakapcsolót zeretnék, bármi érdekel tudnál párat felsorolni ami van?
husabergre kellene