Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok volna egy olyan jellegű gondon hogy cbr919rr 98-00-es modellhez kellene első fényszóró ha tudtok segiteni az biz ok lenne köszi.
Sziasztok!

GSX-R 600 K3-hoz keresek komplett tanksapkát (race nem érdekel), csak gyárit!

Köszi,
Üdv, Liquid
Szia!
Van, hívjad a 70/500 8881-et

Üdv: Andi
Szia!
Bontottunk ilyen motrort, van minden hozzá, amit keresel. Bővebben a 30/579 8360 vagy a 70/500 8881-es számon
Üdv: Andi
rs50 hez nem tudna valaki viszonylag jó áron komplett blokkot ?persze használtan! mert eddig a 100.000 es ajánlat volt a legjobb
Sziasztok!

Láncszettek, karok, tükrök, féktárcsák és betétek rendelhetők minden típusú motorhoz,

Krossz és Enduro Dugattyúszettek, hajtókarok, idomszettek, matricaszettek, műanyag elemek, védőfelszerelés, ruházat és kiegészítők rendelhetők kedvező áron!

Ajánlatkérés: endurobolt@gmail.com
Üdv!
Ez a párdarab alkatrész van eladó!
37500/db
Ilyen
oké, mi az ára a tárcsáknak?
Sziasztok!
Yamaha FJ 1200-as motorhoz fejidomot, komplett első villát keresek. esetleg váz is érdekel!
Sziasztok sajnos alkatrészenként eladó egy RG ha valami érdekel akkor légyszíves írj nekem egy e-mail-t amúgy rendszános megvan sz összes papírja....... suzukifun kukac citromail pont hu
Szia! Új nekem is van.
Sziasztok! Én 250 CBR-hez keresnék fékkart meg lábtartót.. Valaki valami ötlet? Honda kereskedésben nyilván senki sem tud segíteni... Előre is köszönöm!
Újat vagy bontottat? Ha újat akkor írj rám egy mailt.
www.motoralkatresz.eu
Sziasztok! suzuki k5 gsx-r 750 hez keresek elsö féktárcsát párba
helló valaki nem tudja hol lehetne beszerezni fzr 600r hez termosztátot?
Keresek piaggio nrg-hez bendixet,berugószerkezetet kompletten és berugó oldali deknit!
jano2@citromail.hu
06304604073
Köszönöm de állitolag nem kompatibilis vele.
Szia!

Vannak KTM LC4 alkatrészeim. Keress magánban! duke620@freemail.hu
Hali!

Ha 92-es ZZR 600-é jó, akkor van.
Sziasztok sajnos alkatrészenként eladó egy RG ha valami érdekel akkor légyszíves írj nekem egy e-mail-t amúgy rendszános megvan sz összes papírja....... suzukifun kukac citromail pont hu
Hali! Yamaha fzr 600 4JH-s hoz első lánckerék rögzítő anya, biztosítólemezzel együtt nem porosodik valakinek? Az enyém elhagyott minket és még nem talált meg
Sziasztok ! S:O:S be kéne nekem egy Malaguti F12 höz oldaltámasz ! Ha esetleg lenne valakinek eladó ,kérem jelezzen ! Köszönöm !
Sziasztok.
1987-es Kawasaki ZX-6-hoz keresek komplett karburátort.(Amerikai kivitel)
SÜRGŐS LENNE
eladó k4-k5 gsxr 600 jubileumi féktárcsaszett 2 első+1 hátsó 8000 km-esek ár egyben 45000 ft. 0620/992-4528