Sziasztok sajnos alkatrészenként eladó egy RG ha valami érdekel akkor légyszíves írj nekem egy e-mail-t amúgy rendszános megvan sz összes papírja....... suzukifun kukac citromail pont hu
Sziasztok! Én 250 CBR-hez keresnék fékkart meg lábtartót.. Valaki valami ötlet? Honda kereskedésben nyilván senki sem tud segíteni... Előre is köszönöm!
Sziasztok sajnos alkatrészenként eladó egy RG ha valami érdekel akkor légyszíves írj nekem egy e-mail-t amúgy rendszános megvan sz összes papírja....... suzukifun kukac citromail pont hu
Hali! Yamaha fzr 600 4JH-s hoz első lánckerék rögzítő anya, biztosítólemezzel együtt nem porosodik valakinek? Az enyém elhagyott minket és még nem talált meg
GSX-R 600 K3-hoz keresek komplett tanksapkát (race nem érdekel), csak gyárit!
Köszi,
Üdv, Liquid
Van, hívjad a 70/500 8881-et
Üdv: Andi
Bontottunk ilyen motrort, van minden hozzá, amit keresel. Bővebben a 30/579 8360 vagy a 70/500 8881-es számon
Üdv: Andi
Láncszettek, karok, tükrök, féktárcsák és betétek rendelhetők minden típusú motorhoz,
Krossz és Enduro Dugattyúszettek, hajtókarok, idomszettek, matricaszettek, műanyag elemek, védőfelszerelés, ruházat és kiegészítők rendelhetők kedvező áron!
Ajánlatkérés: endurobolt@gmail.com
Ez a párdarab alkatrész van eladó!
Ilyen
Yamaha FJ 1200-as motorhoz fejidomot, komplett első villát keresek. esetleg váz is érdekel!
www.motoralkatresz.eu
jano2@citromail.hu
06304604073
Vannak KTM LC4 alkatrészeim. Keress magánban! duke620@freemail.hu
Ha 92-es ZZR 600-é jó, akkor van.
1987-es Kawasaki ZX-6-hoz keresek komplett karburátort.(Amerikai kivitel)
SÜRGŐS LENNE