Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minőségi motoralkatrészek olcsón!
http://motoralkatresz.eu
DID láncok, Brembo fékbetétek és még rengeteg más!
Hellósztok! Ha valaki tud eladó hátsó felnit /1.85x14/ belsőgumival és küllőkkel egy 125-ös pitbékéhez kérem írjon! Kösz!
SM alkatrészek eladók lehetőleg egyben. 210000-
suzuki gsx-r 600k7 légbeömlők minimális repedéssel,15000/pár suzkuki gsx-r1000 tankvédő és sárvédő 15000 honda vtr 1000 lábtartók 15000/pár UI:suzuki gsx-r 1000 alkatrészeket keresek 0670 379 4942
Nem hiszem el h 1 gumidarabot ilyen nehéz lenne beszerezni!
Valaki esetleg megtudná adni ennek a tömítésnek a cikkszámát, vagy hátha más típushoz is felhasználták ezt?
Kérlek segítsetek, már csak ez a kis apróság kell h guruljon a gép!
Helló!
Honda cbr 250r-1988 (mc19) keresek benzincsaptömítést
Sziasztok,
Gsx-R 750 K1-hez keresek jobb oldali ram air csövet
esetleg valakinek?
Jelenleg ez van Hondára, de kisebb átalakítással föl lehet tenni
kawasaki zx-6r 2007-2008 jobb hátso lábtartot vennék Tel:06-20-9-828-560
Hello!
még aznap megvették mikor föladtam ide a hirdetést...
Bővebben?
drz 400 berugókar eladó 25000.
Olyanom biztosan nincs
Az oldal irányú kormánycsapkodást akadályozza meg...
Csináltass Teve! Jó áron dolgozik a bácsi... http://www.plexidesign.hu/
Sziasztok keresek olcson GSX-R 600 k5 re plexit ha tudtok segiteni irjatok Köszi!
csak kiváncsiságból kérdezem hogy amit a kormányra szoktak szerelni ezt a kormány lengés csillapítót az végülis mit csillapit valaki ha bővebben elmagyarázná akkor megköszönném.
Dr 600,87'-es, ilyet keresek.
Dekli nem fontos.
Üdv mindenkinek!
Keresek 89-es Kawasaki KX-hez hátsó fékkart! Ha valakinek lenne egy elfekvőben, esetleg tud egy boltot ahol még kaphatok is (akárhol néztem sehol nem találtam ) jelentkezzen!
Szia lehet hülye kérdés de a vfr alkatrészei nem jók az rvf-hez? Mert nekem kellene kellene az a hőfokmérő ami be indítja a ventilátort!
Sziasztok Honda alkatrész érdekelne ha valakinek van vagy tud az írjon köszi
900RR-re sport dobotok van-e? 919-es a motor SC33. Ha van mennyi pénz és milyen?
Szia.HA megvan még a nyomatékkulcsod,csörgess meg a 30/2627313-as számonn és visszahívlak.köszi
okok rendben írni fogok ha kellene valami de egyenlőre hátsó féktárcsa kell.