Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. Fékbetét, gyertya, kuplunglamella, olaj, láncszett, nyakcsapágy, tűszelep. Elérhetőségem az adatlapon, kérdezz bátran mailben.
és neked amugy vannak másmilyen alkatrészeid vfr 400-hoz ?
Szia!

Nincsen sajnos, ami van, az 3 lyukú, régebbi Vfr400-hoz van, az újabbakhoz csak első van.
Suzuki DR350 szelephimbákat keresek! Van valakinek bontva?
Szeva.Engem érdekelne a nyomaték kulcs adj valami tel.számot aminn elérlek.köszi
94-es vfr 400-as de méreteket is írok mert az egy dolog hogy 94-es a motor attól még lehet másmilyen évjáratú a tárcsa hozzá szóval az átmérője 220mm 4 fúratos 8-asak a lyukak és a lyukokak közötti távolság azt hiszem 110mm remélem érthetően írtam
Szia!

Mikor évjárat? Lehet, hogy tudok.
eladó yamaha r6, 1999-2000 közti főként blokkalkatrészek, valamint ac pumpa, fesszab, h. ülés, légsz.ház, kapcsolók, gyújt. modul, stb. 0620/992-4528
eladó honda vfr 800 fi 98-01 közti alkatrészek ,valamint honda vf 750 f 82-85 közötti alkatrészek, és egy two-brothers kip.cső cbr 929 rr, cbr 954 rr-re való 3 csavaros felfogatású 0620/992-4528
ki tudna nekem szerezni vfr 400-hoz nc30-as tipushoz hátsó féktárcsát?
ETZ blokkja nincs esetleg valakinek?
Új alkatrészek, kiegészítők, láncszettek, dugattyúszettek, hajtókarok, hengerszettek rendelhetők!

Árajánlatkérés:

endurobolt@gmail
.com
Gold fren úszó tárcsa, 38900.-ft/db
üdv, keresek gsxr250 R-hez plexit, ha valakinek van kérem jelezze. üdv gábor
Mennyi az ára?
Keresek ilyen vagy hasonló kapcsolót DRZ-re.
Szia!

Újban van ha érdekel
Szia!
Nekünk van , Japán TOUR MAX 18890.-ft ért.
dacamotor@gmail.com
06-20-545-3546
Gsxr 600 K7hez kellene kuplunglamella szett! vki tud jó áron? vagy megtudná vki mondani milyen márkát vegyek és hol lehetne jó áron megvenni?
Sziasztok CBF alkatrészt keresek.

Arra a műanyag izére lenne szükségem ami hátsó lámpát és a rendszámot is tartja.

Előre is köszi a segítséget.
Hát hogy őszinte legyek nem tudom, de nagy valószínűséggel jó lehet. Megkérdem valakitől. Egyébként mennyi lenne?
Sziasztok!
CBR 600 F3 alkatrészek eladók
Helló sziasztok! Esetleg nem tud valaki eladó hátsó kereket Honda cr250r típusú motoromba 1999-es évjáratú! 19-es felni kompletten érdekelne!
k7 600-é nem jó?
Szia!
Suzuki GSX-R K4 600-hoz keresek első féktárcsát. Tudsz segíteni?

Köszi:Tamás
porostamas@hotmail.com