Iris X-ring 100LE volt az SV-n, 10500km-t bírt. Ára majdnem DID árban volt. DID legrosszabb esetben is elment eddig 22000km-t, pedig az O gyűrűs 75LE-s volt. Szal részemről az a lánc nokomment.
Az Iris láncok azok tényleg nagyon jók, akár 10 ezret is kibírnak a DID 25-30 ezrével szemben
Amúgy ha itt a reklám a menő, akkor nálunk is kaphatóak olcsón DID láncok, Brembo fékbetétek, Yuasa aksik, és minden ilyen jellegű alkatrész elég jó áron. http://szerviz.svmedia.hu
Nem rég vettem. Mikor a szimeringet meg az olaja akartam kicseréltetni akkor mondta a szerelő hogy elég gáz. Még holnap megpróbálja egy speckó szervíz megcsinálni. De addig is érdeklődök. Azért kösz a segítséget
Sziasztok!
Aprilia classic 50cm3-es alkatrészeket keresek,több mindent. Bontott is érdekel. Valamint ehhez a motorhoz javítási kézikönyvet. cserébe van simson gyári kézikönyvem.
Köszi előre is.
erre?
Nem bántásként írtam. Ezt én is gondoltam, hogy csak úgy nem fogok találni.
Cb600 2005 (felulücsöves) gyári karcmenetes kipu dob eladó
20Ft
robogoalkatresz@gmail.com
Nincs kapcsolója csak egész konzol ami pedig 10E.
Egy nyomoronc kapcsolóért nem adok ki ennyi pénzt.
Köszönöm a segítséget.
Neki azthiszem van...
Amúgy ha itt a reklám a menő, akkor nálunk is kaphatóak olcsón DID láncok, Brembo fékbetétek, Yuasa aksik, és minden ilyen jellegű alkatrész elég jó áron.
http://szerviz.svmedia.hu
VFR 800 98-as hoz keresek fénykürt kapcsolót.
Más szóval bal oldali törött kormány kapcsoló kellene.
DID és IRIS láncok, láncszettek rengeteg motortípusra kedvező áron. Kérésre szívesen küldünk komplett árajánlatot.
Érd: dacamotor@gmail.com
enduroshop@gmail.com a mail címem. a többit ott. köszönöm: Marci
mit kérsz érte?
Aprilia classic 50cm3-es alkatrészeket keresek,több mindent. Bontott is érdekel. Valamint ehhez a motorhoz javítási kézikönyvet. cserébe van simson gyári kézikönyvem.
Köszi előre is.
akkor kéne a henger vertex dugóval meg gyűrűvel.
Vmi privát e-mail címet tudsz adni és megadom a címem, vagy sms-be küldjem?