Najah...az azért nem kicsit fura, amikor az egy éves motoron, a gyáritól jobb teljesítményt produkál az "utángyártott" Brembo fék.
Az meg pláne meglepő, hogy a 4 minőségi szintből, az 'csak' a második lépcső: a Carbon fékei meg rendesen mint a vasmacska olyanok
Én Ferodot használtam, most ugyanezt mondom a Brembora, mint amit ő mondott GoldFren után Ferodora ;)
Amúgy addig én se hittem hogy van különbség fék és fék között. SV-n amúgy se egy nagy szám a fék, de ezek után már nem kell gondolkodni főfékhenger cserén... Igen, az majd kiderül mennyit fut el, de eddig azt mondom megérte.
Szerintem mindnyájan megállni szeretnénk
,A goldfren az egy borzadály. Havernek volt, 2 napig Fz-n. Első nap: "Húú, ez nagyon szar,de majd bekopik" Második nap: "Vettem Ferodót, ez egy álom "
Nálam nem a futásteljesítmény számít, hanem hogy meg tudjak állni.
7500-ért tudok adni márkás Brembot... Amivel lehet féked is lesz :p
De ha olcsóság a lényeg akkor ott a GoldFren 4ezeré :D
Sziasztok
Nekem egy Yamaha Fzr 250-R em van!
De ugrott egyet a vezérlésem és kiütött 3vagy4 szelepemet!
Ha valaki tudna segíteni nekem alkatrész beszerzésben, javíttatásban azt megköszönném!
Az meg pláne meglepő, hogy a 4 minőségi szintből, az 'csak' a második lépcső: a Carbon fékei meg rendesen mint a vasmacska olyanok
A pink az importőr tudtommal.
Amúgy addig én se hittem hogy van különbség fék és fék között. SV-n amúgy se egy nagy szám a fék, de ezek után már nem kell gondolkodni főfékhenger cserén... Igen, az majd kiderül mennyit fut el, de eddig azt mondom megérte.
,A goldfren az egy borzadály. Havernek volt, 2 napig Fz-n. Első nap: "Húú, ez nagyon szar,de majd bekopik" Második nap: "Vettem Ferodót, ez egy álom "
7500-ért tudok adni márkás Brembot... Amivel lehet féked is lesz :p
De ha olcsóság a lényeg akkor ott a GoldFren 4ezeré :D
Az én katalógom ugyanolyat ír az összesbe 90-2001-ig.
Bontott/nyomáspróbázott hengerfej, az lesz a megoldás.
5600 az első
5320 a hátsó
Ha érdekel, mail az adatlapon.
Nekem egy Yamaha Fzr 250-R em van!
De ugrott egyet a vezérlésem és kiütött 3vagy4 szelepemet!
Ha valaki tudna segíteni nekem alkatrész beszerzésben, javíttatásban azt megköszönném!
Aprilia Tuareg Rally 125-höz keresek gyujtotrafót
Sürgös lenne