Valami kimaradt!
Továbbá érdekelne még bal első lábtartó, bal farokidom ,vezérműlánc feszítő állító ill. N-es típushoz műszerfal(vagy csak fordulatszámmérő).
Hello!
2006-os Aprilia RS 125-re keresek baloldali FEHÉR oldalidomot (Amin a szürke oroszlán van).
A lámpa melletti légterelőt is keresek bal oldalit! Csak a matt színű jó!
Köszi
Sziasztok!
Aprilia classic 50cm3-es alkatrészeket keresek,több mindent. Bontott is érdekel. Valamint ehhez a motorhoz javítási kézikönyvet. cserébe van simson gyári kézikönyvem.
Köszi előre is.
Attól függ, h milyent akarsz rá. Erősebbet, gyárit, gyengébbet... Persze ezek árban változnak. Lánckerékből javaslom a JT lánckerekeket a www.pinkmotors.hu-nál. Láncból én EK-t szoktam venni, de a pinkben van DID is ha az kell. Csak az EK erősebb...
Honda CR125 -re kellene a kipuff könyök,az az elefántormány vagy mi a szösz.Asszem 1993-as modell,de totál mind1 hogy milyen évjárat,csak passzoljon.THX
Érdeklődnék mid van az FZ-hez? Nekem elég sok minden kellene.
Hátsó féktárcsa, burkolatok stb.
Hátsó lámpát keresek husaberghez
bármilyen jó csak legyen benne féklámpa is
valakinek valami?
Honda CBR954 2002-es hez keresek első komrmányteleszkópot. Aki tud irjon .Köszi
Továbbá érdekelne még bal első lábtartó, bal farokidom ,vezérműlánc feszítő állító ill. N-es típushoz műszerfal(vagy csak fordulatszámmérő).
valakinek ha kell van egy vadiuj RM 250 2001től re való berugókarom.
70/9406086
Olyat ami a fotón van!
Tel:06-20-618-2132
2006-os Aprilia RS 125-re keresek baloldali FEHÉR oldalidomot (Amin a szürke oroszlán van).
A lámpa melletti légterelőt is keresek bal oldalit! Csak a matt színű jó!
Köszi
Aprilia classic 50cm3-es alkatrészeket keresek,több mindent. Bontott is érdekel. Valamint ehhez a motorhoz javítási kézikönyvet. cserébe van simson gyári kézikönyvem.
Köszi előre is.
http://www.manualedereparatie....
Ja
és töltsd ki az adatlapodat...
Hol tudlak elérni?
Köszi előre is!
útközben elmaradt:)
kalmanl@citromail.hu
olyan embert keresnék aki görbe telószárat ki tud egyenesíteni!
előre is köszi!
95ös dr650-hez keresek tankot. aki tud segíteni írjon vagy 06208005479
köszi:Tomi
Küldd át motorod típusát és évjáratát a szerviz@svmedia.hu címre, adunk neked jó árat rá ;)
Honda hornet 600-asom van 2006-os.
tudna vki segíteni milyen láncot kell hozzá vennem
és hol tudnám megvenni legkedvezőbben?
Igen, nem tudom miylen.. faxom se jegyzi meg az iyleneket..:)
Ára: 55KHUF