cbr-re?lehet olcsobban meguszod ha nemetektöl veszed es aaz tuti jobb.keress ra a bayen
ricambi weiss vagy ducadriver,vagy 1go1-de
amugy meg a kinai (a Hongkongi )csak 2hete küldi ingyen,addig anyiba került mind az aru
Üdv. Valaki vásárolt már az e-bay-en hirdetett kínai idomgarnitúrából? gondolkodom rajta hogy veszek, de nem merek mert rosszat és jót is hallottam róla.
Ha van valakinek a motorján ilyen az írjon mert szívesen megnézném milyen élőben.
Üdv, látod ezzel én is igy vagyok 450ért árultam a gépet, ugy hogy (ez megy is(nem személyeskedek))fullra van pakolva extrákkal teljesen egyedi, és nagyon jól motorozható, ugy döntöttem télen fullra felgeneráloztatom, és akkor gyakorlatilag uj lessz a gépem, az hogy a forgalmiban mi van nem érdekel, ez a motor nagyon ott van a szeren. rádobok még egy párszázezret és fullos lessz a gépsárkány. , tavasszal REPSOL-ként megujulva tér vissza a motorostársadalomba. , , ,
ha már enyi pénzt rábaszok. meg új lesz a hajtókar is meg már eddig is csomó mindent ( teló , elektronika , ezaz amaz) felújitottam. akkor már megtartom egy darabig. meglátjuk hogy fog viselkedni.
motorex olaj ami az LC4be kell ha nem tudod milyen kell kikeresem. de most én sem tudom 2 liter és hiflo hf 155 és 151-es szűrő
na meg ezeket nem tudom van e neked narancssárga felnicsík ha van KTM-es, egy pár mini index valami faszányos markolat ha lehet narancsárga vagy kék vagy valami jó
Sm szett eladó! Iá.: 100.000. 2,5" első, 3,0" hátsó. Első gumi: vágott Michelin slick (teljesen új), hátsó gumi: Dunlop slick (szintén teljesen új), vadi új lánckerék és első féktárcsa, a hátsó meg újszerű, akit érdekel az az adatlapomon talál elérhetőséget.
Még elöljáróban annyit szeretnék, hogy én vasárnap elmotorozok a horvátokhoz, nagy kérés lenne ez az egy hét türelmi idő? utána magamra kapom, és kifizetem.
ricambi weiss vagy ducadriver,vagy 1go1-de
amugy meg a kinai (a Hongkongi )csak 2hete küldi ingyen,addig anyiba került mind az aru
átfújtam feketére a fehér részeket, veszek rá matricaszettet ,
csinálok felhajthatós rendszámtáblát
kicsit csinosabb lesz
Ha van valakinek a motorján ilyen az írjon mert szívesen megnézném milyen élőben.
már nem spórolok vele.
jólessz az csak legyen jó
na meg ezeket nem tudom van e neked narancssárga felnicsík ha van KTM-es, egy pár mini index valami faszányos markolat ha lehet narancsárga vagy kék vagy valami jó
jóminőségű 5.1 es fékolaj ( motorex?)
mi van mi nincs szólj és akkor korrigálok.
Eladó használt cross gumik:Hátsó: Mitas-C10(120/90-18) Első: Mitas C-11(80/100-21)
Ár:3000 Ft/db, de lehet egyezkedni.
Miskolc
06 30 479 45 21
Érdeklődöm tudja valaki hol lehet szegecset vásárolni nem aranyárban? 2-300db kéne táskára.
Köszi
érdekel ez a téma amit irtál átgondolom mi kellene és akkor írok
oksika?
Van az egyik haveromnak egy eladó DT 125 lc2-je ha valakit érdHirdetés(elérhetőségek)
Küldtem mélt !