Hellósztok!
Lenne pár kérdésem nagy motor vásárlásával kapcsolatosan.
Ez egy 200ccm-s motor.
Lejárt a műszaki.
Át szeretném íratni a nevemre valamilyen úton, de nekem 1 évig csak itthoni használatra kéne. majd jövőre szeretném városba is használni szóval a műszaki vizsgát meg ilyeneket el szereném kerülni de tudtommal átíratásnál kell :(
H kivonatom akkor meg nem lehet vissza , vagy én ehez nem értek... szóval az lenne a kérdésem hogy hogy lehet ezt megoldani a legolcsóbban?
Mindenki segítsen már minél hamarabb.
Köszi
Üdv.: Zsolt
jaj a marketinget kihagytam:
20.000 km-s szerviz megvolt (gyertyák [NGK CR9EK], légszűrő [gyári], hűtőfolyadék [Texaco], olaj [Castrol 10w40 evo x-tra])
friss a műszaki, gumikban még 5000 km van (continental road attack)
költeni nem kell rá semmit és elég szép állapotban van a motor...
Van egy pár eladó holmim!
Jobb oldali Air box:Ici pici törés!(javítható)
Jobb oldali Air box takaró idom:Ezen is van törés de műanyagos simán javítja.
Bal oldali Airbox:Törött(Szerintem javítható)
Jobb oldali villa:Hibátlan!
Bal oldali villa darabokban:Alsó felső része kicsit hajlott de szakember lehet meg tudja csinálni.
Hívj:06703213352 Vagy írj:Attila8805@freemail.hu-ra és az árakat megbeszéljük.
.Lenne egy kis eladó cumóm.Méghozzá egy 2005-ös Aprilia RSV 1000,LeoVince dobokkal,adom hozzá a gyári dobokat,üléspúpot.A motor egyszer csúszott életében,akkor sem nagytempóval,de szépen meg lett csinálva.(csak az idom volt sérülve!)Ugyanitt SPIDI bőrruha(alsó-felső,de összecipzározható.Azthiszem 50es.A csizma SIDI márkájú 42es méret.Jó állapotban.A komplett ruha ára 100ezer forint(alkudni lehet)A motor törzskönyves(hitelmentes)25000km-rel.1.5milll.
Itt vagy telón elértek.
06203186649 vagy 06705503624
54-es méretű spidi bőrnadrág eladó,jó állapotban.
Irányára:40eft
Tel:30/9089573