Megbízhatónak ez is az, ugyanis gyakorlatilag Suzuki rg, csak más néven. Alkatrészt ehhez is kapni, ráadásul potom összegekért.
Azért gondoltam a min. 200-ra mert azért csak a reg adó volt 95, akkor még műszakiztatás, stb. Ott vagyunk 150-nél. ÉS még nem beszéltünk a motorról, hátsó doboz stb.
Ráadásul ez a forgalomba helyezés egy külön tortúra. Ezzel sincsm ár gond mert minden papírja rendezve van.
Egyébknét először én se bíztam a gépbe, de jópárszor kerültem esőbe és semmi probléma nem volt pl.
Felhívtam sok sok telefonszámot, pár embert érdekelt a beszámítás...Végül egy RS 50-be számították be, igaz, hogy autóztam érte 800 km-t, de örültem, hogy végre megszabadulhatok a hulladékomtól, meg ráfizetéses csere volt, gondolom az is lendített a helyzetemen.
Figyu, megmondom őszintén, 200-ért Suzuki Tu-t lehet venni, vagy Yamaha Sr-t. A te géped ezeknek a koppintása. Hiába újszerű, de akkor is egy ilyet hamarabb megvesznek, mert van hozzá alkatrész, van neve és tényleg megbízható.
Nem akarlak elkeseríteni, de a te gépedért sztem max 150-et fognak adni legjobb esetben.
Felhívtam valakit, akit kisebb motor csere érdekel(t). Ez volt a hirdetésben. Nagyon normális volt stb., de mikor mondtam, hogy nézze meg a neten a motort, akkor mintha kicsit visszahőköltek volna. Tartanak az ismeretlen márkáktól. Ez mondjuk jogos. Bár ha ismernék tudnák, hogy nincs vele gáz, legalábbis enyémmel nincs. Végülis annyiban maradtunk, hogyha megfelel nekik a motor, meg ez az egész csere akkor visszahívnak.
Sziasztok.
Keresek Suzuki SV1000s 2006 os lengővillát, és hátsó kereket elfogadható áron.Egyenlőre csak az ára érdekel, ha elfogadható megveszem.
Mail ba : fulesman@citromail.hu
BB Köszi a segítséget.
Hali
Továbbra is elado Rotax 123 alkatrészek a lendkeréken kívül és a dugo hajtókaron kívül minden hibátlan benne eladó alkatrészenként ill egyben is elvihető az egész motor.
Rengetek alkatrész van akit érdekell az dobjon egy emailt.
Dakartothz@freemail.hu-ra
motororex sajna nem van... én csak Fuchs Silkolene-t tartok.
szűrő : 155-ös - 1-25o.- , 151-es - 1.4oo.- ( 3db -tól : 1.o5o.- és 1.19o.- )
Fékolaj : Bosch Super Dot 5.1 (én is ezt használom, ill. Mortis pályázól gixxerében is ez van ) - 0.5 L = 3.000.- , 1L -es = 4.ooo.-
Sajnos indexben/csíkban nem tusok segíteni - felszerelés az (még) nincs nálam: csak kopóalkatrészek ( szűrő, fék, lánc, stb ) és kenőanyagok.
Meg egy 88-as 125 MZ-t láttam 120-ért. 20 éves motor 120 ezer... Akkor egy 3 éves?