Sziasztok!
Eladó 2 részes összecipzározható, púpos, protektoros bőrruhám, használt de nagyon jo állapotban(40.000ft). Protektor vállnál, könyöknél, térdnél, illetve puppal. A ruhának semmi baja nincs. L-es méretű, én 180 cm, 76 kilo vagyok, kb ilyen méretben érdemes gondolkodni. Ugyanitt eladó Styl Martin protektoros használt csizma, picit kopott de semmi baja. 42-43as méretben(30.000ft). Szintén eladó AGV S4 üvegszálas buksi, karcmentes plexivel, L-es méretü(40.000ft)
mail: mordokk@freemail.hu
Sziasztok!
Eladnám Yamaha TDR50-es kismotoromat.
-49ccm,6sebességes,elöl-hátul tárcsafék,7LE,1993as évjárat
-kék színű
-Végsebessége:90km/h
-Állapota:22ezer futott km-mel megkímélt állapotban
-Kategória:Moped,kismotor,pocketbike.
-Te
ljesen ÚJ gumi garnitúrával(aszfalt gumik),Új tükrök,Új markolat.
-Motorikusan is kifogástalan állapotban van.
-Elérhetőségek:06702835158,botesz45@hotmail.com
(MSN-em is ez)
Megválnék hűen szeretett Derbim-től. Nagyobbra váltás miatt. Teljesen gyári, nem tuningolt... A motor esztétikusan és motorikusan is rendben van... Igényes olajakka és Kúti banzinnel hajtott.. Gyárilag Supermoto... (nem tákoltam alá akereket!) 19000-km. Rel amit korrekten gurultam vele. nem idióta módjára... Fém fékcsövek elől és hátul egyaránt. 12 V-os rendszer. Gyári hátsó lábtartókkal.. Saválló kipufogódobbal. Garázsban tartott és igényesen szervizelt.... Tavasszal vettem rá láncot és lánckereket. + -ba Adok mellé egy jobb hátsó idomot. és a gyári kipuffogódobot! és ha valakit érdekel bár sztem egy 50-esnél nem ez a cél... a végsebessége 95km/h Kis optikai tuning is található a motoron 10 Hidegkatódcső van.. ami a (neoncsövek hatását idézi :) ) Érdeklődni : 06-30-463-0165 sztem nagyon szép én tökéletesen megvagyok vele elégedve.. és sokkal jobb mint az újabb kiadású társai..
csak 1 kis figyelemfelhívás hogy megkíméljétek magatokat 1 kis kellemetlenségtől
aki esetlegesen raptor kipufogót szeretne vásárolni nagyon gyorsan verje ki a fejéből mert 1 nagy hulladék az egész
részletezem
kiégett belőle a tömőanyag majd újratömte a gyártó! 1 hónapot bírt ki és ismét kiégett a tömőanyag
csináltattam vele 1 db killert ami kicsi lett :D (mert ő tudja milyen kell bele)(meg is kérdeztem kell-e a méret) 3mm-el lett kissebb de ugye postán küldte kifizettem és vissza is küldtem neki 3-4 napra rá (mert ugye bele kellett rakni) majd szépen felhívtam és elmondtam neki mi a baj csinál 1 újat amit 3 hónapja a saját elmondása szerint már 2* feladott postára ami érdekes módon mind a 2* elkeveredett a postán (ha ha ha)
mindenki kímélje meg maát ettől a rohadt szemét hazudozós fasztól (Szólik Ferenc)
Denso gyertyák reklámáron(Suzuki gépeknél az a gyári)! NGK CR8EK-val megegyező: 2700/db, NGK CR8E-val megegyező: 2250/db, NGK CR9E-vel megegyező: 2300/db. És még sok minden más.
hello! fehérvár környékiek ( és mindenki akit érdekel) figyelem! megnyitottuk kicsi boltunkat a budai úton, ha bármi kell nézzetek be. (budai 376). Emil cim az adatlapon.
alkatrészek motorok a tengerentúlról! 30/612-8980 Gabi
üdv, Ha minden igaz felétek kellene leszállitanom a GSXR-t a jövö héten, felhajitom a robogót is attán utbaejtelek téged is, annyit kérek ha addig elvinnék a yamahát szolj már ide nekem hogy mi a helyzet oksé, köszi, tegnap elfelejtettem a fotókat, ma megprobálom ezt potolni, ha nem találok ithon képet akkor holnap bentröl reggel dobom a mailodra. üdv
Helló!
Látom már óvatos vagy! erről leszedted a killóméterórát!
Nembaj! Biztos a gumi szar kopott rajta és ezzel akarod átbaszni a kedves vevőt, vagy valami ilyesmi, de hogy rosszban sántikálsz az egyből lejön!
Ezen a linken is elérhető.
Csütörtöktől vasárnap délutánig nem leszek itthon, de utána bármikor megtekinthető. ( Viszont ebben a 4 napban is elérhető vagyok telefonon)
http://www.hasznaltauto.hu/3172164_sukida_co
mmissioner_2006
Az ár csak irányár!
Tel. számom:06 30 536-77-35
E-mail: bikeoffreedom@citromail.hu
Egész nap elérhető vagyok!
Eladó 2 részes összecipzározható, púpos, protektoros bőrruhám, használt de nagyon jo állapotban(40.000ft). Protektor vállnál, könyöknél, térdnél, illetve puppal. A ruhának semmi baja nincs. L-es méretű, én 180 cm, 76 kilo vagyok, kb ilyen méretben érdemes gondolkodni. Ugyanitt eladó Styl Martin protektoros használt csizma, picit kopott de semmi baja. 42-43as méretben(30.000ft). Szintén eladó AGV S4 üvegszálas buksi, karcmentes plexivel, L-es méretü(40.000ft)
mail: mordokk@freemail.hu
Eladnám Yamaha TDR50-es kismotoromat.
-49ccm,6sebességes,elöl-hátul tárcsafék,7LE,1993as évjárat
-kék színű
-Végsebessége:90km/h
-Állapota:22ezer futott km-mel megkímélt állapotban
-Kategória:Moped,kismotor,pocketbike.
-Te
ljesen ÚJ gumi garnitúrával(aszfalt gumik),Új tükrök,Új markolat.
-Motorikusan is kifogástalan állapotban van.
-Elérhetőségek:06702835158,botesz45@hotmail.com
(MSN-em is ez)
iá: 75.000ft.
egyébként szép a mocid.
természetesen 4 db
Felni eladó!
csak 1 kis figyelemfelhívás hogy megkíméljétek magatokat 1 kis kellemetlenségtől
aki esetlegesen raptor kipufogót szeretne vásárolni nagyon gyorsan verje ki a fejéből mert 1 nagy hulladék az egész
részletezem
kiégett belőle a tömőanyag majd újratömte a gyártó! 1 hónapot bírt ki és ismét kiégett a tömőanyag
csináltattam vele 1 db killert ami kicsi lett :D (mert ő tudja milyen kell bele)(meg is kérdeztem kell-e a méret) 3mm-el lett kissebb de ugye postán küldte kifizettem és vissza is küldtem neki 3-4 napra rá (mert ugye bele kellett rakni) majd szépen felhívtam és elmondtam neki mi a baj csinál 1 újat amit 3 hónapja a saját elmondása szerint már 2* feladott postára ami érdekes módon mind a 2* elkeveredett a postán (ha ha ha)
mindenki kímélje meg maát ettől a rohadt szemét hazudozós fasztól (Szólik Ferenc)
ELADÓ MZ oldalcsomagtartó! SÜRGŐS! Szép állapotban, új festéssel. 5000Ft. e-mail: alex_krizmanics@freemail.hu
http://www.hasznaltauto.hu/3172164_sukida_co
mmissioner_2006
alkatrészek motorok a tengerentúlról! 30/612-8980 Gabi
A kis Yaminaak minden papírja, rendszám, adásvételi nálam, úgyhogy üthetjük, ha úgy alakul...
Látom már óvatos vagy! erről leszedted a killóméterórát!
Nembaj! Biztos a gumi szar kopott rajta és ezzel akarod átbaszni a kedves vevőt, vagy valami ilyesmi, de hogy rosszban sántikálsz az egyből lejön!