én nem láttam sok forumban csak azt hogy itt bent van kétszer egymás után ( miért?! ) meg hogy r125 ös topikba bedobtad ahol ennek az idomnak semmi köze az ottani motorokhoz, én is árulom a motorom, sűrgősen el is kéne tudnom adni mégse szemetelem tele a fórumot
Befejezhetnéd, szerintem egy nap egyszer bőven elég, aki venni akar valamit az végig fogja nézni az egész napit és azzal hogy teleszemeteled a fórumot csak ellenszenvet váltasz ki...én pl nem venném meg tőled ezt az idomot, akkor se, ha kéne...
hellósztok eladnám vagy cserélném 150 ccm es honda quadom akit érdekelnek a többi adatok azok dobjanak egy e-mailt és leírom na csöcsesz az e-mailom:martin9500@citromail.hu
Malaguti F-18 125cc, 2004-es évjárat, négyütemű robogó eladó, új dugó,gyűrű, csapszeg, frissen fúrva, új tömítések. A motor még bejáratós,a nagyszervíz óta 300 km-t mentem vele, és még 2-300 km-ig bejáratós. A fogyasztása így bejáratósan 3.5 l ! Tehát ez még megy lejjebb is! Esztétikailag vannak rajta karcok, de melyik használt motoron nincsenek...? Cserélném nagyobb testű robogóra, túramotorra, endúróra, akár rendszámosra is. Érdeklődés esetén képet küldök.
Irányár: 260000Ft
Mail: jitsu.pecs@gmail.com
Köszi,írtam neki de elkelt de adott címet,hogy honnan vette
Milyen alkatrész kellene cr-hez?
Előre is köszönöm!
Nézz körbe Simson.hu-n. Egy gyerek Stage6-os matricákat árul. (Extrák)
Ott jártam és gondoltam akkor már szólok. :)
http://www.hasznaltauto.hu/3172164_sukida_com
missioner_2006
GS 500, Er 5 csere érdekel.
Akinek vagy írjon legyen szíves e-mailt vagy vegyen fel msn-re(adatlapon a címek)
Irányár: 260000Ft
Mail: jitsu.pecs@gmail.com