Nekem a fehér Dainese love.. Filippínó vártalak és nem nyírtam le a füt.. sör is meghűt pedig.. de a pizzát megettem.. tatár büffsztek még most érik.. holnap kijárok a kombánnyval ha nem gyüsző..
Aszontam nekijje ho Fertőőőőőőőőőőőőd.. nem azzzuccáttt.. Kastíll.. azt mki tuggya.. különben is tudod hogy a kutyám neki menne és félek hogy meg is enné ott helyben.. akkor meg nincs üzlet..
dehogy,már befűztem csak tegnap megjegyezte, hogy nem kell a mocira idom hiszen állandóan esek kelek pedig csak 1*estem és az em az én hibám volt,de megértem ő csak jót akar, de gondoltam maradok inkább csomag,abból nem lehet "baj"
Hozooo hátiszatyoárt és csomagolok neked magyar kenyeret.. csak nehogy felrobbanjon a hátadon haza felé.. asszont is hozd ha neki kell a motyesz.. mert rá kell aggatnyi.. én 168cm.. Ő..?
osz maj jól bebaszol és maj jól nem mísz haza.. és ott fogod részegen követelni a kastélyt hogy mán pedig te az Esterházy herceg ükükükükunokája vagy.. de lehet menek arra valamilyen formátumban.. (nem jpg) s ha nem már szerdán jöhetsz.. innyi adok..
holnaptól akciós a tescoban(fehérváron legalábbis)a félliteres Tuborg green dobozos sör. 160 HUF
jó kis új moci, kiprobálhatom majd?vagy esetleg csomagként? minden megoldás érdekel
Ugye nem vezethetek ittasan...
Nekem is GSXR-em van ám.
Aha, azt hittem ez is már az a zselésizé...