Hali ha valakinek lenne zxr750 szelep az segitsen kellene 5 db szivó meg 2db kipufogó vagy sérül hengerfej is érdekel tel:20-988-0901 vagy wagenmotor@freemail.hu előre is köszi
YAMAHA NEOS ELADÓ 160.000Ft !
Új 70es henger bejáratva,800 km van benne.Motorikusan tökéletes,nagyon jól megy.Léghűtéses.Gianelli sportkipufogó,elől Brembo tárcsafék :)Esztétikai hibás.Az ár IRÁNYÁR !Csere beszámítással érdekel 125-ös sportmotorra vagy supermotora.
ELadó!
Yamaha FZR 600 nagyon szép, valóban megkímélt állapotban, új gumik, új olaj és akksi!
Érd:20/9187842, hétközbe 15 óra után, 7végén egész nap.... www.eladomotorok.cjb.hu
Üdv, Mindenkinek!
Honda VTR 1000F-hez keresnék bontott gyári, vagy utángyártott tükröt mind a 2 oldalra!
Előre is köszi, annak, aki tud!
Viktor
30/9033109
kv.@freemail.hu
persze te tudod,
de nem a vásárlás miatt,hanem olyan dolgokat lehet látni ami elképesztő.....
tavaly még a gyereket is elhagytam és úgy mondták be a nevét akkor vettem észre,hogy nincs velem :):)::)
azóta egyedül járok.....:):)
sztem nem megyek fel mert csak 1 gatya meg 1 mez kell és kész! amennyi a benyapénz lenne meg amennyivel olcsóbban megveszem akkor ugyan ott vagyok az annak jó aki a közelbe lakik!
Új 70es henger bejáratva,800 km van benne.Motorikusan tökéletes,nagyon jól megy.Léghűtéses.Gianelli sportkipufogó,elől Brembo tárcsafék :)Esztétikai hibás.Az ár IRÁNYÁR !Csere beszámítással érdekel 125-ös sportmotorra vagy supermotora.
Yamaha FZR 600 nagyon szép, valóban megkímélt állapotban, új gumik, új olaj és akksi!
Érd:20/9187842, hétközbe 15 óra után, 7végén egész nap....
www.eladomotorok.cjb.hu
Honda Bali
Érd:06-30/215-69-23
szmolkatibor@citromail.hu
tibike
_13@hotmail.com
Honda VTR 1000F-hez keresnék bontott gyári, vagy utángyártott tükröt mind a 2 oldalra!
Előre is köszi, annak, aki tud!
Viktor
30/9033109
kv.@freemail.hu
Yamaha DT 125- höz keresek kuplungbovdent!
Jó állapotú használt is jó!
Tudtok segíteni, hol tudnám beszerezni?
Köszi előre is!
sisakom eladó
És Spyke 2 részes bőrruci koptatóval,48-as méret
Nekem ide eleg korulmenyes irogatni, inkabb levelezzunk, mint irtam emilcimem:
hg_gabi@freemail.hu
Udv. Gabor
de nem a vásárlás miatt,hanem olyan dolgokat lehet látni ami elképesztő.....
tavaly még a gyereket is elhagytam és úgy mondták be a nevét akkor vettem észre,hogy nincs velem :):)::)
azóta egyedül járok.....:):)
Muszáj ott lennem
de ne offoljuk szét a topikot.
milyen motoros vagy,az egyik legnagyobb rendezvény.
2008.03.12-16ig hungexpo budapest.
de most lesz a motorkiállítás ott is gondolom óriási engedmények lesznek,érdemes kimenni.
arra nem emlékszem:):(