Eladó egy Honda X11 indításgátlós, Dual CBS fékrendszeres, naked bike. Magas nyomaték (117 Nm) 5 sebesség, 134 Le. Fekete színű rendszeresen szervízelt, szervízkönyves, 3e kmes lánc, friss szervíz. Tank bőrborítás + expandable vízálló tanktáska.
Elcserélném 1200 es andrásomat valami másra 2005-ös évjáratú a Z-s verzió (kék-fehér) kb 10000 km van benne első gazdája vagyok ennyi. minden motorfélét szeretek kategóriát kívánok váltani!érdekel chopper, túraendúró, meg mittudom én
fordított teló kompletten (kerék, fék, villahidak, a legutolsó csavar is) olcsón eladó, akár beépítéssel is. street fighterbe ideális. Motoros rohát beszámítok (térdvédős nagy méretű kellene).
70/520-4856
Ha gyorsasagit akarsz, annyiert kapsz kisCBR-t is. De hamar ki fogod noni am! 400-as zizi? Egy millat szerintem ne koltsel olyan motorra, amit nem akarsz tobb evig megtartani. 5-600e-ert viszont fogsz talalni megfelelot, amivel remekul elvagy egy darabig, es megtanulsz motorozni. Mondjuk ahhoz, hogy megtanulj motorozni, nem kell feltetlenul gyorsasagi.
Helo! sumakker: Sajnos nincs annyi pénzem mert még tanulok :S, olyan 600e ami rendelkezésemre áll. Ebben az árkategóriában már nehezebb jó állapotú , megfelelő gépet találni. És van 1 ism. szerelő aki mondta, hogy ha szeretnék valami vasat szóljak neki és megnézi.
hello! Én azt mondom, ha már rászánsz mondjuk 9 kilót, 600-ast vegyél, - de nem győzöm hangsúlyozni, hogy ÉSSZEL tekerd- azt, hogy milyen tipust, majd meglátod. Mindenki mást mond, van aki a hondára esküszik, van aki a yamahára, az a lényeg, hogy jó állapotú legyen, és neked tetszen. ezért az összegért jót vehetsz, ami pár évig kitart, ha már ennyi lóvét tolsz bele! Ja, és olyannal menjél motort venni, aki ért hozzá. Ja, 750-est is vehetsz.
Helo!
Köszi a válaszokat! Előtte egy Cagiva Frecciam volt majd 3 évig. Most egy 250est mertem csak venni, 2T után egy 4T, nem tudtam mit várhatok, de elég "gyengének" bizonyult. Kezdőmotornak is elég jó egy 250es így kb. csöbörbű vödörbe, hiányzott a Power szelep nyitása :) .Szinte alig használtam. Meg 250 sor4 18e fordulat :S. Valami olyat szeretnék amit nem kell pörgetni hogy mennyen (25össel is eljártam kisfordulaton városban), bár így a túra gépek smakkolnának, de a gyorsasági gépek tetszenek. Amúgy meg túrázgatásra szeretném használni. Még 1X köszi a válaszokat. Üdv.
IÁ: 1.450.000-
akos_x11@freemail.hu
30 9925 176