Sziasztok.
Csak kiváncsiságból érdekelne, h ha vennék egy új motort akkor milyen intézkedések kellenek? Nincs rajta rendszám és én vagyok az első tulaj akkor mit kell intéznem a rendszámért? Lehet h én értettem félre, de vmi olyat olvastam h ha első a tulaj akkor nem kell átirási költség hanem csak regisztrációs költség. Reg. költség kb mennyit takar egy 125-ös motor 11kw alatt? És akkor már meg is kapom a rendszámot? Elnézést a tudatlanságomért, de nem találok olyan leirást amiből egyértelműen kiderülne, h mi kell egy uj motorhoz.
Eladnám 1986-os Suzuki Rg 125 Gamma-m gyújtáshibás, de javítható állapotban. Műszaki lejárt. A motor Debrecenben található. Irányár: 80e Ft (20/418-2773) Ha valakit esetleg érdekel, hívjon.
Figyi az a helyzet, hogy ha nagyon nagyon meggondolom és mar nagyon szeretnék egy nagyobbat akkoris még talán egy kicsit tudok engedni de hogy a 200hoz nagyon közel legyen... hát nem tom... nem hiszem..
tipus=4&meret=&ar_id_tol=&ar_id_ig=&talalat=10&talalatrend=1&
x=30&y=13
Akciós bolti ára: 115.000.-Ft
ÁR: 95.000.-Ft
Tel: 06209315930
Email: szugyigabi@freemail.hu
Csak kiváncsiságból érdekelne, h ha vennék egy új motort akkor milyen intézkedések kellenek? Nincs rajta rendszám és én vagyok az első tulaj akkor mit kell intéznem a rendszámért? Lehet h én értettem félre, de vmi olyat olvastam h ha első a tulaj akkor nem kell átirási költség hanem csak regisztrációs költség. Reg. költség kb mennyit takar egy 125-ös motor 11kw alatt? És akkor már meg is kapom a rendszámot? Elnézést a tudatlanságomért, de nem találok olyan leirást amiből egyértelműen kiderülne, h mi kell egy uj motorhoz.
Nincs véletlenül valakinek egy eladó krosszcsizmája? kb 20-25.000Ft, kb 42-43as méret (lehetőleg fekete)
yamaha bws spy rotyi elado full felujitva! uj henger, dugo, gyuru, kuplung, variogorgok, ekszij, gyertya. elol brembo tarcsafek, pirelli gumi - 139.000 garantaltan koltsegmentes!
veszprem/fejer megye - 06709473874 vagy 0690555perfekt
Bocsix...
Hol vagy?
pergergyuri
160 000ft-os motorgenerál (olaszországból hozott gyári alkatrészekkel szerelve)a bejáratáson kivül 900km-t futott!új fékek! 80%-os gumik!adok hozzá plusz még egy motort szinte, bontva alkatrésznek!idomok,ülés,lámpa,lánckerék,stb.,stb...tö
bb mint egy év műszakival!
Irány ár:240 000.- Ft képet emailben küldök,ha érdekel!
06-70-395-17-08