Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esett rendesen az eső éjjel kettőtől délelőtt 11-ig! Most csend van! De legalább lapátolni nem kell!

Gondoltam....
Azért aaannyira nincs!

ha ennyire lapátolhatnékod van....sétálj le a partra és mélyítsd már ki egy kicsit azt a tavat
Én is azt mondtam :A többi le van szrva! Erre nem elolvad? Pedig úúúgy lapátoltam volna?!
Nincs mit. De vannak még boltok egerszegen....holnap fel irom a nevüket és a címüket
Köszönöm!
A kismadarak tudják a tutit

Én is csak ott szórtam el ahol muszály volt a közlekedés miatt

Ja , és csak annyit szórtam el amennyi okvetlenül kellett, mert mondom: Úgyis elolvad! Bejött!
Érzed a tavaszt?! Nem mondod?! Oszt mibül? Kijött a köszvényed?
Szesz öreg

Haza értem igen,és a hó most kb annyi mint pénteken volt
Nem is értem miért esett ha elolvadt Hajnalban is egész jó idő volt,nem volt fagy
Jön a tavasz.....érzem
Hazaértél? Itt délután még egy cseppet a Nap is kisütött!
A hó elolvadt!
A Havasi Motoros bolt...ott egész jók vannak
A cím:8900 Zalaegerszeg, Jákum Ferenc utca 1
Szevasztok!
Pogi légyszives addj tippet hogy egerszegen hol lehet jó sisakot venni,kéne egy havernak ,nyitott -sültös,plexiálarcos kivitel.Lehet egy kicsit jobb is árfekvésben csak jók legyenek.Mert itt knán nincs sehol,csak szkafander.Szóval kéne egykét bolt címe.Előre is kösz.
Na az egyik ZX-el már kész vagyok csak az olajszivattyú meghajtásán változtatok,ki kell hézagolnom a főtengelyhez,aztán kész lesz.
A másikat ma dobom össze -azt ha jobb idő lesz akkor belövöm a hajtóművet,addig megcsinálom rá a fordulatmérőt egyszerűbben.
És majd megyünk PETHŐHENYÉREEEEE!
Melegebb van itt most mint délután 2-kor. 8,8 fok van!
Itt nem esik....olvad ezerrel,meg párás ködös idő van. Azért remélem hajnalra nem fagy le az útra
Nem vagy száraz? Mert itt megint esik az eső!
Ne emelgesd a poharadat, mert kilötyög B+!
Így igaz!
Nem baj, csak egészség legyen!
Ez rám is igaz.
Azért írtam, hogy először rádugod, aztán forgatod, mert ha nem így teszel akkor a porcelánból ellenállást csinálsz! És utána már szár.
Először dugd rá a drótkefe sörtéjére, majd ide-oda forgasd, és tedd a gázra, úgy hogy a vége a kék lángba érjen.
Aztán próba.