Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot te rossz erkölcsű! Kibírtad a gyomormosást?!
Nem lenne aki megismerjen mikor hazaérsz!
Akkor leszel bajba , ha a sodrófa motorostartozék lesz! Kénytelen leszel megjavulni B+!
Jó reggelt.
Megébredtem, tegnap voltam a helyi rockélet megnyitóján.

Akkor most jön az asszonka is a nyáron velünk? Legalább lesz aki vigyáz ránk. A héten mentem a Tomi robogójával, kis híján elragadott.
A kutya hol lenne? Meg lépne örömében?
Hazaérsz se motor se asszony, se kutya!
Ne röhögj, egyenesen már tud menni vele! Még sokat kell gyakorolni.
Nem is merem itthon hagyni a motor kulcsot.....meg lép vele
Az oszlopok után már be gyujtotta a rakétát
Majd belejön! Te sem voltál ügyesebb először. Tudom magamról.
De érdekes volt az egész....a föld úton egész szépen el ment...ő vitte a gépet én meg mentem a dioval....még az erdei úton is szépen ment
Itt meg tök olyan volt mint aki beszart... de bele jön
Már meg is néztem! Kell még a gyakorlás! Remegett a lába ugye? Nem baj, így lesz motoros az ember!
Jaja...kiváncsi vagyok mikor kerül fel a vidi...az adatlapomra. Fel töltöttem....
Belejön lassacskán! gyakoroljon! Hadd szokja, hogy néha a zabszemhez is fakalapács kell! Aztán ha már nem kell mehet vizsgázni!
Mindjárt meg nézheted....most töltöm fel a videót
Az erdőn keresztül le mentünk,át a zala hídon a föld úton,és a kerékpár úton gyakoroltattam vele Bár úgy nézem a terepen jobban ment neki mint az a flaszteron....de majd bele jön.
Had szokja a helyzeteket...érezze mikor mekkora gáz és fék kell...
Tegnap este 10:10-kor 15 fok meleg volt! Ma nem lesz annyi!
Nooo? Csak nem? Mikor vizsgázik?
Nem....csak csendesen esett...kb 20 percig....
Pedig olyan szép idő volt...még a nyanya is motorozott ma Mentünk egy karikát
No ide megérkezett az égi áldás!
Nagyon esik?
Látom! Pedig holnap megyek arrafelé!
Na bazmeg....megint esik.
Adok-veszek rovatba való, de gondoltam, ha már egerszegi, megosztom itt is. Eladó ER-5 :) Ugyanitt ETZ 150 is eladó ! :)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_er-5-6772307
Nem nagyon! Ha azt írod, hogy a "Türelmi zónában voltam, ridikült lóbálni!" naaa azt elhisszük.
Most miért, mit kellett volna mondanom, nem elég hihető?
Megismert az eb? Mert akkor lehet tényleg nem voltál annyira leittasodva, mint lehettél volna. mellesleg érdekes "érv" a "kutyasétáltatás"!