Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szikra van kívűl....viszont belül nem adja már le. Próbából bele tettem egy másikat (csak annak a porcelán része hosszabb) és azzal első rántásra indult is.

Lehet ha ki égetem akkor jó lesz?
A luk is picike! nem gondoltam, mert én egyből kaptam gyertyát az enyémhez! A kicsihez ugyanakkora kell, mint a nagyhoz.
Nem tudod kiizzítani?
Vittem én.....csak vakargatták a fejüket. Menet méret szerintit találtak,csak maga a gyertya hosszabb volt ami meg nem jó mert nem fér el a burkolat alatt.
NGK CMR 7H Ilyen kellene,a neten találtam de ha meg is rendelem nincs aki átvegye
De van itt Zeg.-en egy öreg motoros,van boltja is....vele meg rendeltetem
Faszom a japókba......mindenük tökéletes ,de kurva picike
Mezőgazdasági szakboltban, vagy láncfűrészes boltban szokott lenni. A régit vidd.
jaa......már kezdtem örülni

Be szart a gyertyám a láncfűrészbe.......nem is találtam a környéken ilyen picike gyertyát
Nem Te, hanem a motor Teee!
Be rugni mindíg be lehet
Akku nélkül be lehet indítani? Gondolom berúgással!?
Megártott neki a levegő változás
Látni kellene! Nagy baj nem lehet!
Benzin van benne?
Volt régen egy kollégám, akinek szokása volt becuppantani! Neki szoktam mondani, hogy "Jocó, te akkor sem vagy valami szép gyerek, ha józan vagy! De ha berúgsz nagyon ronda vagy!"
Sziasztok,
nem tudom valaki szerelt már Piaggio Nr2 motort? Mi valamelyik nap futóval hoztunk haza Szegedről egy motort, ott még működött, itthon már nem indult, út közben nem borult el, jól ki volt kötve? Gyertyát megnéztük jó, üzemanyag van benne.
Mit történhetett vele szerintetek?

Köszi,
Nálam is megesett már...
Akár az is,de Ncore-on van hozzá patch is.
Látod , most gondold el, hogy nézhet ki egy ember olyankor?
Én is ezt mondanám!
Hát ez a szar a bolhában...
Jó a próbaverziós is!

Azt honnan szedjek kint a szabad ég alatt HD sentinelt?

Azt se tudom honnan lehet le tölteni olyan verziót ami nem próba vagy fizetős
Egy ennyi idős vinyót azért nem árt Hd Sentinellel megnézetni mielőtt kifizeted...
Körül kell néznem a bolhán....
Abból is csak Sata-som van,320gb-tól felfele.
Másnap délutánig csak aludt szegényem...