Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beültem a székbe és a "dokinéni" azt mondja : Feszítővas véső , csavarhúzó, fűrész ! Mondom :Satu nincs?
Ráadásul szr volt a "fotel" is, nem tudtam megkapaszkodni , nem volt karfa!
Legalább elmondhatod: Délután eláztam! És még pénzbe sem kerül!
Csak Lidocainnal! Szó sincs egyébről!
Mé nem szóltál előbb ? De egy nagyon helyes fiatal dokinéni dolgozott rajtam , és inkább , ha már választani lehet, akkor.......!
Jajj jobbulást a fogas kérdés soha nem jó de ugye itt bódítanak vagy altatnak nem _?

szerintem én is ki tudtam volna szedni

Lassan kezdhetsz edzeni.......a well street táborra
Na látom....össze jöttek a gengszterek
Szervusz!

Hála az égnek, hogy túlélted a beavatkozást. Hol slagoltál, az ivóban? Épp most van itt nálam a kanizsai Tomi. Remélem mielőbb felépülsz, azt üzeni.

Megint szakad ez a rohadt eső, még szerencse, hogy nem kell lapátolni.
Szép napot emberek! Túl vagyok rajta! A szájsebészeten! Szerencse , hogy előtte elmentem slagolni! De azért kifeszegették!
Ez a másik kedvenc:kis szelíd zene
Fertelmetes! Death-metal is volt? Mert még az a kedvencem!
komolyzene
wall street 2012

Hogy legyen valami fogalmad róla mi is zajlik ottan.
IHB -buli lesz?
Nnna B+! Már előre félek!
remélem meg fejted?

bár miért is tetted volna......nem is iszod meg a tejet

Na akkor lesz engedd el a hajam
Egyszer egy tehén várta a vonatot a Fityeház megállóban. Azt hittem először káprázik a szemem, de nem tényleg ott állt.
Nem is kérdés ez, jó ötlet, benne vagyok. megmutatjuk neki, hol lakik a magyarok Istene.
Állj meg....hátha csak fel szeretnének szállni
Sávoly környékén rengeteg van belőlük, állandóan mászkálnak át az egyik oldalról a másikra. Ráadásul nem várják meg amíg a vonat elmegy, ha elindulnak csak folyamatosan vonulnak. Dudálni nem érdemes mert attól még jobban meghülyülnek, fékezés vagy szerencse kell az elkerülésükhöz.
Oké

Te.....a badacsonyi gengsztert is el kellene vinni
Mit szolsz erre
Mint tavaly, ha élek ott leszek.