De legalább jó idő volt ma
Tettem uj görgőket a robeszba...egyész jól megy Lett benne erő is
Fizukor rendelek bele új ékszíjat ki cserélem az első telókat is.
Nem járok a lányokhoz, csak a türelmi zónában tettem látogatást, a kínálatot ellenőrizendő! Egyébként semmi különös dolgom volt ma, szépen sütött, de még nem az a kimondott izzasztó!
Te...az agyamra megy az a gyerek azokkal a gumikkal...
Oda adja részletre is,csak vigye már el valaki,mert már négyszer pakolta arrébb a garázsban. Nincs elég hely az uj kocsinak
Bánatos idő volt egész nap! Volt egy érdekes jelenet a kertben délután : Arra lettem figyelmes , hogy éktelen károgás hallatszik kintről ! Mondom: kinézek mit csinálnak a "tikok"?
Legalább 50 varjú a villanydrótról a kandúrkát szidta teli torokból, ahogy sétált ! Egészen megkönnyebbült mikor meglátott!
Szia!Én legutoljára- mikor a valóban igen csinos doktornőm közölte hogy most ugye nekem nem kell érzéstelenítő,meg különben sem lenne rá idő,ugyhogy már fúrja is a gyökeret-- ugy kapaszkodtam azonnal hogy szeliden figyelmeztetett a karfa beljebb van,ez a combja-mert vékonyka az istenadta!Sajnos ezt még otthol is elmeséltem!
Tettem uj görgőket a robeszba...egyész jól megy Lett benne erő is
Fizukor rendelek bele új ékszíjat ki cserélem az első telókat is.
Milyen adó?
Jah....motoroztam ma egy kicsit Le töltöttem kettő sebességmérő progit a telefonomra,és ki is próbáltam őket. Tök jó.....
Veled mi ujság? Voltál ma a csajoknál?
Sajnos csak a jövő hétvégén lesz jobb idő!A francba.
Mit épít? Talán le kell fektetni a síneket maga elött?
Na azokat be rakhatod a kocsi alá
Neked oda adja 2 részletre is.....meg bízik bennem
Ennyiért meg úgy sem kapsz ilyen jó gumikat
Oda adja részletre is,csak vigye már el valaki,mert már négyszer pakolta arrébb a garázsban. Nincs elég hely az uj kocsinak
Ahogy meglátott ideszaladt hozzám.
Délután 2-körűl ki sütött a nap,és egész szép idő lett
Legalább 50 varjú a villanydrótról a kandúrkát szidta teli torokból, ahogy sétált ! Egészen megkönnyebbült mikor meglátott!