Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell annyira felöltözni! Fogni kell egy zsák cementet, és szaladni vele! Még ki is izzadtok!
De szerintem se menjetek motorral, mert majd 20 év múlva fogjátok érezni, mindenhol ahol mozog. Váll, könyök térd stb.
"Csakis az igazat, a színtiszta igazat, Isten téged ügy segítsen!" Fenye a jó dolgotokat, megint látom, hogy "szomjasak" vagytok!
Jaja.....rendesen lehűlt a levegő.Egész nap deres volt a fű az udvaron.
Lehet fől sem ülök többet a motorra tavaszig...... A faszom fagyoskodik minden nap munkába menet-jövet.
Jó hideg lett, holnap már jobban fel kell öltözni megint a motorra.
Lehet mellé beszélni mert csak a tanúknak kell igazat mondani. Majd elkábítjuk a süketeléssel és feleszünk minden jót.
Akkor viszont mennünk kell gyónni......
Az ellátás viszont kifejezetten jól hangzik, be is indult a nyálelválasztásom tőle.
Te csak ne ajánlgassál engem, ilyen lehetetlen küldetésre meg ne buzdíts senkit. Az egy másik műsor.
Lehetetlenre nem vállalkozok!
És még jól is jártál velem....mert én nem vallok be semmit

De mi lenne ha a Csibét gyóntatnád Az el tartana a 2013-as év végéig
Először nagyon naiv voltam. Aztán belegondoltam?!
És jobb belátásra tértem!
Valahol belűl éreztem én....hogy ez lesz a válasz
Már én is belegondoltam, nem lehet három hétig egyfolytában?! Inkább tagadd le!

Ha nekem ott vallanom kell..........akkor jó lesz ha kend oda készít 2db gyesznó sonkát..10kiló krumplit....3vekni kenyeret,meg egy hordónyi vöröset......ez mind szépen elfogy a helyszínen amire végzünk
Jó lesz, ha felkészülsz, mert legközelebb be kell vallanod mindent! Nem fogod megúszni.
Gondolom ,,,,a gyóntató székbe nem hallatszik be
Csak a harang szól néha! De télen azt sem hallom.
Az igaz....csend az van

De gondolom ott sem dübörögnek a szomszédok?
Nem csodálom , abban a bánatvölgyben!? De legalább csend van!
Na akkor most minden müxik

Itt hidegebb volt....deres volt a fű még ott is ahol a napfény érte...
Most süt, illetve világít 6,8 fok van!
Az ! És közben meg szakadozott a mobilnet, és azt hittem összefügg a kettő. A másik változat, hogy mondom, beszart modem.
De reggel visszaraktam, és most is az megy!
Melyik antenna ? A TV?
Nem lehet mindig hűst ! Na meg szomjas sem voltam!
Jó reggelt!

Hogy mit ettél vacsorára? Szalonna, foszlós kenyér, vöröshagyma és leöblíteni egy pohár borral.