Én is átnézettem a gépet, de én az "Anti Malware Malwarebates Free"-
vel. És akkor jöttem rá, hogy az antennaerősítő tápegységet működtető konnektor meghalta magát. Kicseréltem. Most jó.
Jaja...én is próbáltam már sok félét....de már több mint 4éve használom az Avast. Eddig nem volt gond vele,bár mindent a maximumra állítok és ezért van az ha a rólad készűlt képet észleli rögtön virusnak látja
Na de félre a tréfát....én megvagyok vele elégedve
a segítségeteket szeretném kérni. Holnap egy Yamaha Majesty 125-ös robogót szeretnék venni, papírok nélkül van, a tulajdonos kismotorként használta 80 e Ft-ért adja, rendszáma sincs.
Szerintetek megéri ennyiért?
Ez sem vírus....de ez mindent annak néz
Bár sok mindent le tőltök....filmet,játék patchet ,pl most patcheltem meg a BF2-őt Lett plusz 3 pálya meg össz-vissz kb 200 szerver
Egész délután játszottam,sok volt a magyar
vel. És akkor jöttem rá, hogy az antennaerősítő tápegységet működtető konnektor meghalta magát. Kicseréltem. Most jó.
Szerinted ?,
Megéri?
Köszi
Na de félre a tréfát....én megvagyok vele elégedve
Az ára pont annyira jó mint amennyire megéri használni. Ha bukta van már ráfizetsz.
a segítségeteket szeretném kérni. Holnap egy Yamaha Majesty 125-ös robogót szeretnék venni, papírok nélkül van, a tulajdonos kismotorként használta 80 e Ft-ért adja, rendszáma sincs.
Szerintetek megéri ennyiért?
Üdv, jó éjt.
Neked is Avast-vírus írtód van ?
Igen a hetes verzió...pontosabban a 7.0.1474
Bár sok mindent le tőltök....filmet,játék patchet ,pl most patcheltem meg a BF2-őt Lett plusz 3 pálya meg össz-vissz kb 200 szerver
Egész délután játszottam,sok volt a magyar