Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magamba önteném inkább, de most nem! Mazsolás tejberizs volt a vacsora arra nem illik
Én is átnézettem a gépet, de én az "Anti Malware Malwarebates Free"-
vel. És akkor jöttem rá, hogy az antennaerősítő tápegységet működtető konnektor meghalta magát. Kicseréltem. Most jó.
Rengeteget ellenkezik ha unszolod neki hogy : "Holvan?"
Köszönöm a segítségeteket, akkor inkább más motor után nézgelődök.
Például gondolom 50-esként volt használva ugye? Papírja nincs, forgalomba helyezni sem lehet emiatt. Gondolkodj el és dönts okosan.
Alvázszám...motorszám,és máris ki dobja a rendszer hogy nem 50-es
Tökre megéri Az a 80-ezer nem bénz ,de ha megfognak vele az már 300ezernél kezdődik
Szerinted ?,
Megéri?
Mit jelent hogy bukta, a rendőr mit néz rajta?

Köszi
Jaja...én is próbáltam már sok félét....de már több mint 4éve használom az Avast. Eddig nem volt gond vele,bár mindent a maximumra állítok és ezért van az ha a rólad készűlt képet észleli rögtön virusnak látja
Na de félre a tréfát....én megvagyok vele elégedve
Szia!

Az ára pont annyira jó mint amennyire megéri használni. Ha bukta van már ráfizetsz.
Sziasztok,

a segítségeteket szeretném kérni. Holnap egy Yamaha Majesty 125-ös robogót szeretnék venni, papírok nélkül van, a tulajdonos kismotorként használta 80 e Ft-ért adja, rendszáma sincs.
Szerintetek megéri ennyiért?

Üdv, jó éjt.
Régóta, amióta a Tomi ajánlotta. Előtte az AVG volt
ne kötekedj......mert.....mert mingyá szólok a badacsonyi nagypapinak oszt nyakon borít ám egy bögre vörössel....
Látom figyelsz
Neked is Avast-vírus írtód van ?
Na végre.
Ez a vírus definíció száma, de melyik verzió az AVAST?

Igen a hetes verzió...pontosabban a 7.0.1474
verzió szám: 121229-0 ha ez mond valamit...
Melyik AVAST van most neked? A Legújabb verzió? 7-s?
Ez sem vírus....de ez mindent annak néz
Bár sok mindent le tőltök....filmet,játék patchet ,pl most patcheltem meg a BF2-őt Lett plusz 3 pálya meg össz-vissz kb 200 szerver
Egész délután játszottam,sok volt a magyar
Önts páleszt a gépbe , állítólag öli a bacilusokat. Honnan szedsz össze ilyen kártevőket? Nem is emlékszem mikor volt utoljára vírus a gépemen.
Most nézetem át a gépet az AVAST-al.....60%-nál már van 2 baccélus Kiváncsi vagyok már megint melyik fényképet nézi annak
Akkor egy darabig várhatok még....
Ha a verebek tátognak a melegtől.