Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De még az ülést át kell húznom másik mű bőrrel és kész is.
Navigáció van....szivargyújtó bekötve....és indulhatunk is Tinnyére
Tényleg....mikor megyünk megint egy kört?
Már mint a matricát? 300Huf pénz volt.
Nem szedi fel....nem bántja az anyagát sem,legalábbis eddig nem volt gond vele
Csináltattad vagy készen vetted, esetleg csináltad? A szilikon nem szedi fel a matricát a későbbiekben?
Ugye hogy milyen szééééép.....és csak úgy csillog (a szilikon olajtól )

Szia Csibe Nem éppen erre gondoltam....de látom neked csak mondani kell és máris vágod a témát mint gúnárfasza a ködöt
Jó lett a robogód ezzel a matricázással.
Szia Pogi!

Nem erre a képre gondoltál? Ez nem Te vagy szerintem.
Hujujj.....engem nagyon nehéz
Ebben viszont igazad van....elég drágák. Volt nálam egy Güde 50L-es kompresszor......természetesen rossz volt amikor ide hozták.....én meg javítottam 15-ért
Ha a hűtőgép motoros elromlik,akkor csak fogod a motort és kidobod,bele raksz egy másikat és kész is

Nem jár valaki a gyógygödör felé? Állítólag kint a képem a falon,gitárral a kezemben..........De hogy mikor ,és ki fotózott le azt nem tom
Ilyen nehezen lehet rábeszélni egy sörre?

Miért az én ötletem volt? Ha már gondolkoztál rajta.....akkor a Te ötleted volt
De a sör jöhet
Használtan is 15 körül vannak a kompresszorok, anyagilag teljesen jó buli
Egy sörrel viszont mindenképpen Poginak megyek, mert az ötlet tőle van (bár már gondolkoztam én is rajta, de az igaz, hogy még soha nem vágtam bele)
mindenem megvan hozzá, jó kis téli móka lesz, majd mutatom az eredményt
Kapásbol a sör Miért pont sör a mértékegység?
Őszinte leszek....nem volt

Szakadozik itt minden...........nekem se olyan a netem mint szokott lenni.
B+! Nem sajnáltad azt a drága pénzt? Tudod Te mennyi serital kijött volna abból?
Akkor már csak tömlő, nyomásmérő, földelőérintkezős csatlakozó és pár apróság kell hozzá!
5 darab ezresből mindent találtam hozzá, már csak össze kell raknom
Szakadozik a digitális tévé adás, meg a mobilhálózat is, mi a fisz van ilyenkor?
Mert a fa...am az édes káposztádba libanyaknak, hol volt az eszed , mikor tanulni kellett volna? Nem volt senki a közeledben aki jól nyakon vágott volna? Ha már a szép szóból nem értettél?
Már lehet....sikerűlt a játék frissítés Új pályák....oh minő menő...........tök jó...........még a végén informatikus leszek

(Bocs Bandita)
Nem kompresszor.....csak hűtőgép motor.....
Pogiííí! Akkor most nem zavarlak!
Csak egyet? Már így is téglákat köpünk!
Hát ha valakinek van ingyért kompresszor, akkor azt tényleg elfogadom Bár egy sört lökök érte