Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kézkrémmel fogom kezelni az jó lesz a víz ellen. Régebben lefújtam szilikonnal aztán megértem kapaszkodni annyira csúszott.
Mé fogod a fejed?
De nem is rohad szét olyan hamar mint a műbőr. Azért megy tönkre ilyen hamar mert ebben a fagyos időben ráülök és a rideg műbőr szétszakad alattam.
Nekem itt lóg a szekrény oldalán egy hegesztőkötény, én is motorülésre gondoltam, de éppen ezért nem tettem fel. Be kell boxolni és akkor nem annyira ereszti át. Bagarol is jó.
Szia Csibe! Írd meg mailben a címedet, hogy tudjak neked zsugát küldeni, hogy eltudd küldeni a lemezt. És én is küldök neked egyet!
Gratulálok! Nem írtad , hogy elengedett kézzel eszed a zsíros kenyeret
Na helyrejött a bejelentkezésem, csak az előzményeket kellett törölnöm!
Az asszonnyal élek....kutyám van....robogóval járok,és ne legyek kemény?
Szia Csibe....nagyon fasza,akkor most minek is a fólia? Hogy ne szívja be a vizet a szivacs? Érdekes el gondolás....mivel azért készítik műbőrből az ülés huzatot mert az NEM ÁZIK BE,ellenben a valódi bőr be ázik....
Magyarul mondva adtatok egy pofont a szarnak
Mé nem kérdezel?
Szia!

Most olvasom hogy fakírtanfolyamra jársz. Azok szoktak magukon mindenféle dolgot keresztül dugdosni. Tessék jobban vigyázni vagy munkakezdés előtt meginni a célzóvizet.
Jó napot, naplopók!

Kész lett a simson ülése, valódi bőr került rá, már fel is szereltem a helyére. Pofás lett és ami a legfőbb talán tovább bírja mint a műbőr huzat. Tettek alá fóliát is hogy az esetleges ázáskor ne szívja be a szivacs a vizet.
Hú B+! Az komoly lehetett. De kemények vagyunk!
nem használok kalapácsot...de tegnap a 10-es kapcsot sikeresen bele lőttem a hüvelyk ujjamba fogóval tudtam csak kihúzni....és naná hogy tövig ment Az a 7bar nyomás tudja a dolgát
Nehogy az ujjadra üss!
Arra pont jó fojtásnak
Persze...államilag munkanap,hogy szakadna rájuk a budi....
Fűtés az van....de nem igazán fogok sokat dolgozni....csak 6-14 ig elbaszom bent az időt..
Holnap is dolog van? De legalább fűtenek?
Csak a szokásos kis bögre vörösborom, de most hidegen ittam disznótorosra. Vettem a piacon hurkát kolbászt és krumplival. Ezt kellett "lenyomatni".
Csak nem iszol?
Milyen nemes nedű amit magadba öntöttél?
Itt vagyok nagypapi nem nyitogatok most üveget....majd holnap meló után
Hol vagy Te rossz erkölcsű lányfuttató? Mintha üvegnyutás hangját hallottam volna! Elnézést én voltam.
Vigyázz, nehogy baj legyen.
Jól le hűlt kint a levegő.....és esett is az előbb az eső. Ha éjjel lesz minusz,akkor csúszkál a robesz reggel
Egye fene engedélyezek egy felest!