Nekem itt lóg a szekrény oldalán egy hegesztőkötény, én is motorülésre gondoltam, de éppen ezért nem tettem fel. Be kell boxolni és akkor nem annyira ereszti át. Bagarol is jó.
Szia Csibe....nagyon fasza,akkor most minek is a fólia? Hogy ne szívja be a vizet a szivacs? Érdekes el gondolás....mivel azért készítik műbőrből az ülés huzatot mert az NEM ÁZIK BE,ellenben a valódi bőr be ázik....
Magyarul mondva adtatok egy pofont a szarnak
Mé nem kérdezel?
Most olvasom hogy fakírtanfolyamra jársz. Azok szoktak magukon mindenféle dolgot keresztül dugdosni. Tessék jobban vigyázni vagy munkakezdés előtt meginni a célzóvizet.
Kész lett a simson ülése, valódi bőr került rá, már fel is szereltem a helyére. Pofás lett és ami a legfőbb talán tovább bírja mint a műbőr huzat. Tettek alá fóliát is hogy az esetleges ázáskor ne szívja be a szivacs a vizet.
nem használok kalapácsot...de tegnap a 10-es kapcsot sikeresen bele lőttem a hüvelyk ujjamba fogóval tudtam csak kihúzni....és naná hogy tövig ment Az a 7bar nyomás tudja a dolgát
Arra pont jó fojtásnak
Persze...államilag munkanap,hogy szakadna rájuk a budi....
Fűtés az van....de nem igazán fogok sokat dolgozni....csak 6-14 ig elbaszom bent az időt..
Na helyrejött a bejelentkezésem, csak az előzményeket kellett törölnöm!
Magyarul mondva adtatok egy pofont a szarnak
Mé nem kérdezel?
Most olvasom hogy fakírtanfolyamra jársz. Azok szoktak magukon mindenféle dolgot keresztül dugdosni. Tessék jobban vigyázni vagy munkakezdés előtt meginni a célzóvizet.
Kész lett a simson ülése, valódi bőr került rá, már fel is szereltem a helyére. Pofás lett és ami a legfőbb talán tovább bírja mint a műbőr huzat. Tettek alá fóliát is hogy az esetleges ázáskor ne szívja be a szivacs a vizet.
Persze...államilag munkanap,hogy szakadna rájuk a budi....
Fűtés az van....de nem igazán fogok sokat dolgozni....csak 6-14 ig elbaszom bent az időt..
Milyen nemes nedű amit magadba öntöttél?