Ma beraktam az akkut a motorba és megint csak a probléma. Most a változatosság kedvéért a + saruról vált le egy vezeték, mert kettő szál csatlakozik hozzá. Nem tudtam megforrasztani mert ugyan a cint megolvasztotta de a sarun már azonnal lehűlt így nem sikerült a forrasztás. Végül áttoltam a motort egy villanymotorokkal foglalkozó szakihoz és ott egy bazi nagy pákával sikerült valamelyest odaforrasztani. Persze a vezeték is olyan rövid hogy éppen csak sikerült a műanyag elemek megolvasztása nélkül a mutatványt elvégezni. Egyelőre jó lesz, majd ha kész lesz a simson ülése akkor behatóbban tanulmányozom mit lehetne tenni a stabil kapcsolat létrehozása ügyében.
Ide figyelj kopasz-nyakú!
1.3 A közúti forgalommal kapcsolatos fogalmak
"Vezető az a személy aki az úton járművet vezet, vagy állatot hajt-vezet. Nem minősül vezetőnek azonban a motorkerékpárt, vagy segédmotoros kerékpárt , és a kerékpárt toló személy!"
"Söröztem és pályinkáztam, nahát!"
Helyeslem a cselekedetet, sokkal előbb meglátszik rajtad, mintha olvasnál!
Hogy csupa jó akarat legyen itt az oldalon!
Jól tetted.... A kezedre és a telefonodra vigyázz
Ma voltam székesfehérváron....vett egy barátom egy gilera runner sport robogót...nagyon szép Segítettem neki be és ki rakni....
Most éppen nem vagyok otthon, szülinapi buli. Akkut most néztem és úgy döntöttem hogy az akku tartódobozából kivágom a műanyag lapokat és nagyobb akkut veszek bele. Az biztosan tovább bírja majd. A játék röviden arról szól hogy választhatsz, most még 3 karakterből és azokkal indulsz a küldetésekre. Harcos, varázsló és íjász karaktereket lehet választani eddig, de tervezik a törpét is. Sokan vannak magyarok és velük szoktam gammelni, de külföldiekkel is szót lehet érteni.
Sajnos végleg lerobbant az akkum is, már a motort sem forgatja és az akkutöltőre rátéve pár pillanat után teli állapotot jelez, ennek meszeltek. Most megvan mit hoz a Jézuska karácsonyra, de legkésőbb jövő hét hétfőre. Az első fék féklámpa kapcsolója is szarakodott de a csodaszer hatott, WD-40 képében. Szétszedném ha nem préselve lenne, de préselve van, nehogy a jó nép esetleg javítani tudja vagy megcsiszmikelni a korrodált érintkezőket. Hiába nálam mindig történik valami.
Csatlakoztam
1.3 A közúti forgalommal kapcsolatos fogalmak
"Vezető az a személy aki az úton járművet vezet, vagy állatot hajt-vezet. Nem minősül vezetőnek azonban a motorkerékpárt, vagy segédmotoros kerékpárt , és a kerékpárt toló személy!"
Persze rajtam kívül.
Helyeslem a cselekedetet, sokkal előbb meglátszik rajtad, mintha olvasnál!
Hogy csupa jó akarat legyen itt az oldalon!
Ma voltam székesfehérváron....vett egy barátom egy gilera runner sport robogót...nagyon szép Segítettem neki be és ki rakni....
Boldogat neki...
Most éppen nem vagyok otthon, szülinapi buli. Akkut most néztem és úgy döntöttem hogy az akku tartódobozából kivágom a műanyag lapokat és nagyobb akkut veszek bele. Az biztosan tovább bírja majd. A játék röviden arról szól hogy választhatsz, most még 3 karakterből és azokkal indulsz a küldetésekre. Harcos, varázsló és íjász karaktereket lehet választani eddig, de tervezik a törpét is. Sokan vannak magyarok és velük szoktam gammelni, de külföldiekkel is szót lehet érteni.
Mijjaza a játék? Sárkányos?
Sajnos végleg lerobbant az akkum is, már a motort sem forgatja és az akkutöltőre rátéve pár pillanat után teli állapotot jelez, ennek meszeltek. Most megvan mit hoz a Jézuska karácsonyra, de legkésőbb jövő hét hétfőre. Az első fék féklámpa kapcsolója is szarakodott de a csodaszer hatott, WD-40 képében. Szétszedném ha nem préselve lenne, de préselve van, nehogy a jó nép esetleg javítani tudja vagy megcsiszmikelni a korrodált érintkezőket. Hiába nálam mindig történik valami.
Pogi, a kérdésedre a válasz itten vagyon:
http://grimmag.drakensang.com/...
De el is tünt?