Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már úgyis hiányoltuk!
És milyen igazad van Már a pálinka gyanújára meg is jelent a fő muslinca
A felni és a gumi között enged....én is így jártam az nsr-l ha emlékszel még a kempingből egyből a kútra mentünk...tankolni és pumpálni.
De le vettem a gumikat,meg csiszoltam a felni belső szélét és ujra festettem.Többet nem engedett le
Jó az lekvárnak is de pálinkának kettő szempontból is jobb!
1.)nem penészedik meg!
2.) ideje sem volna neki!
3.) a muslíncák mindkettőre jönnek.
A lekvárra a picik.
A tiedbe lehet!
De új az a rohadt szelep is, most cserélték.
De a dalban azt írják hogy: Amiből lekvárt főznek abból pálinkát is főzhetek.
Javaslom neked a szeleptű cserét! Megéri.
Lekvárt főzni Teeee! Mégis mire gondoltál?
Jó estét!

Ne sírjatok, mindjárt itt a nyár! Tegnap is esőben mentem végig és ma hazafelé is szemerkélt az eső, még jó hogy amíg haza motoroztam nem esett. Most hogy nem használtam a robogót hosszabb ideig megint leeresztett az első gumim, kb 1 bar nyomás maradt benne. Elmentem a kútra és felnyomattam, ma hazafelé ismét beálltam de nem engedett semmit tegnap óta. Mi a fene lehet hogy állásában lenged ha meg használom nem. A futófelületen azért találtam egy fényes bizgentyűt de amíg a simson ülése el nem készül nem bolygatom hátha ott van a szelelő nyílás.

Szeretem a jóféle pályinkát, főleg a gyümölcsöseket. Fákat ültess egyből, arra nem kell várni hogy megnőjön és teremjen.
meg látom mit tehetek
Legyen egy szilva is, és akkor rendszeresen vendégeid leszünk a csibével együtt!
Teremni termet,csak olyan volt mint a csapágy golyó....
Valami gyümölcs fát ültetünk helyette....körtét vagy barackot
Nem termett rendesen?
Legalább lesz nyáron napsütés az udvarban. Ültess helyette szilvát!
Ne is mond...ki vágtuk a dió fát....itt fekszik méterbe vágva,ma meg ez a kurva eső de holnap fel darabolom ha esik ha nem...
Semmi különös, búval b...tt novemberi esős idő ma egész nap!
...............nem itt vagyok Helyzet?
Pogiííí! Megszöktél?
Szegény kopasz nyakúval ilyen kegyetlenül elbánnál?!
Koppanna mi? Előbb egy cuppanás aztán egy koppanás
Majdnem tuc-tuc lenne.
De bizony leszálltam már....sőt az amcsi géppel lebegni is lehet egy helyben és közben lőni mint az állat :D
Akkor azonnali hatállyal el rendelem a telepítést......
Csak ugy porzik majd a tollad ha odabaszok egy rakétát
Fogadjunk még nem szálltál le a repülővel. A zuhanás nem ér.
Még a mikrofonom is üzemel már.....és jobban is tudok helikoptert vezetni....meg repülőt
Jó a teljes verzió...sok pálya van,és rengetegen játszanak...cseh,orosz,ukrán,usa,francia....meg a faszomtudja honnan nem jönnek fel a szerverekre De faja.....