Heló!
Segítséget szeretnék kérni!
Ismer valaki Nagykanizsán (vagy kanizsa közelében) valakit aki vállalná fűzött motorkerékpár felni másik kerék agyba való befűzését?
Előre is kösz a választ.
üdv!
Olivér
Van, de cseresznye fám is van a kertben. Igaz azon később érik a megmaradt termés amit a fagy meghagyott. Nem sok gyümölcsöt kell ennünk az idén. Mindennap meló van, mert sok a vonat. Ez a hónap sűrű lesz sajnos, mert itt van a továbbképzés is a nyakamon. Nem nagyon tudok elszabadulni itthonról, a család is hiányol már pedig egy fedél alatt élünk.
Tegnap este óta most értem haza, a vonat amin utaztam hazafelé, elkaszált egy motorost, aki megállás nélkül behajtott elé. Már a túlvilágon van szerencsétlen. Nem állt meg a sorompó nélküli átjárónál és pont egyszerre találkoztak, kissé behajlott a pályakotró de a motorosnak annyi. Simsonnal száguldozott a földes úton.
Az izzó típusa: Osram silverlight HS1 12V 35/35W Px43t
Felétek is kellemes az idő mint itt? Mintha wietkongba lennénk....
Segítséget szeretnék kérni!
Ismer valaki Nagykanizsán (vagy kanizsa közelében) valakit aki vállalná fűzött motorkerékpár felni másik kerék agyba való befűzését?
Előre is kösz a választ.
üdv!
Olivér
A mértéket meg tartsd be!
Nekem a jóféle pálinkától nem lesz az
Tegnap este óta most értem haza, a vonat amin utaztam hazafelé, elkaszált egy motorost, aki megállás nélkül behajtott elé. Már a túlvilágon van szerencsétlen. Nem állt meg a sorompó nélküli átjárónál és pont egyszerre találkoztak, kissé behajlott a pályakotró de a motorosnak annyi. Simsonnal száguldozott a földes úton.
Az izzó típusa: Osram silverlight HS1 12V 35/35W Px43t