Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem...azok nincsenek Kivételesen az idő járásra gondoltam
Itt tiszta Medárd van!
Ferde szemű lányok vannak a soron?!
az, köszi
Felétek is kellemes az idő mint itt? Mintha wietkongba lennénk....
Gondolom tiszta ser-italos lett az a bajusz?! Egészségedre.
Nekem? Nincs-e? De vala....van ám Most is literes kórsóból szlopálom a ser italt
Mindjárt gondoltam mert nincs bajszod!
Nem-nem, nem én vagyok a bakter Spec másra gondoltam
Heló!
Segítséget szeretnék kérni!
Ismer valaki Nagykanizsán (vagy kanizsa közelében) valakit aki vállalná fűzött motorkerékpár felni másik kerék agyba való befűzését?
Előre is kösz a választ.
üdv!
Olivér
Nehogy a piócás embert kelljen küldeni hozzád!
Nehogy összekeverd valami vízzel, mert még "meglevesedik az orrod"!
A mértéket meg tartsd be!
Csak a bakter úrnak van vízí betegsége
Nekem a jóféle pálinkától nem lesz az
Nem is lesz belőled alkoholista! Legfeljebb vízkóros leszel.
Kocsmaaaa? áááá.ott nem jó inni,mert ott vizezik a piát
Kihaltatok, vagy mi van veletek ? Ennyit nem lehet még a kocsmában sem lenni, mert onnan is kinéznek benneteket?!
Örülj neki , hogy hiányolnak! Rosszabb lenne , ha únnának!
Van, de cseresznye fám is van a kertben. Igaz azon később érik a megmaradt termés amit a fagy meghagyott. Nem sok gyümölcsöt kell ennünk az idén. Mindennap meló van, mert sok a vonat. Ez a hónap sűrű lesz sajnos, mert itt van a továbbképzés is a nyakamon. Nem nagyon tudok elszabadulni itthonról, a család is hiányol már pedig egy fedél alatt élünk.
Neked van kosarad tsög!? Akaszd a nyakadba és gyere cseresznyét szedni !
Sziasztok!

Tegnap este óta most értem haza, a vonat amin utaztam hazafelé, elkaszált egy motorost, aki megállás nélkül behajtott elé. Már a túlvilágon van szerencsétlen. Nem állt meg a sorompó nélküli átjárónál és pont egyszerre találkoztak, kissé behajlott a pályakotró de a motorosnak annyi. Simsonnal száguldozott a földes úton.
Az izzó típusa: Osram silverlight HS1 12V 35/35W Px43t
Jövő hét végén, fogsz egy kosarat, és eljössz, és teleszeded! Belerakod a mélyhűtőbe, és lehet gyümölcslevest csinálni.
Lassú vagy B+!
Most? Mennék én de kb 5 percel ezelött hoztak polírozni való cuccot,a hétvégén meg kell csinálnom
Gondolom kivette a mozdonyból! Majd kifaggatjuk! Érik a cseresznye! Nem jössz enni egyet?
Milyen izzót tettél bele ?