Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi nem iszunk! Úgy öntjük magunkba!
Na csak vigyázat, mert úgy jártok mint az a bizonyos "nagyvárosi farkas", rászokott az italra és úgy érezte szabadon él.
Pálinkás madárdalos szép reggelt ! Én elgondolkodnék egy 12V 10W-os led-modul beszerelésén.
Amióta eltűntem a másik oldalról nem nagyon tudtunk beszélgetni. Azért néha nézz be bátran.
Jó reggelt!

Kicseréltem az első lámpában az izzót , ma este kíváncsi leszek milyen változás lett a fényerőben. Bekapcsolva rendesen melegíti nagyobb távolságból is a fénye a bőrömet. Remélem nem dobtam ki a pénzt az ablakon.
Javítok... Milyen lelkesen rohanna a munkahelyére az ember
azt hiszem most helyesen fogalmaztam
Dolgozna?! Már reggel 7-re mind seggrészeg lenne!? Majd mesélek legközelebb.
az jó lehetett
Ha tehetném....kötelezővé tenném a munkahelyi pálinkázást Ó....mily boldogan dolgozna a magyar
Nem , de volt , hogy egy műszakban kétszer szondáztattak olyan szagom volt!
erre nem is gondoltam Ott is hat?
Én a fülem mögé is szoktam kenni egy picit, hadd "illatozzak"
Végül is parfüm Belsőleg használandó parfüm
nagyon szívesen
szia ritkán, de azért járok erre
Letérdelsz, mint akit kiütöttek!
Először azt hittem valami parfümgyűjtemény!
De meg ám,térdre is borulok az oltár elött....de ha tele iszom a fejem akkor meg azért borulok térdre
Látom megtaláltad a hármasoltárodat?
Sziasztok mindenki!

Komám elhagyta a Givi topcase-t a VFR 800-ról. fekete színű, nincs színre fújva. Voltak benne iratok is. Egerbe volt motorozni, aztán ment Karcag fele és valami rosszabb úton hagyhatta el valószínű. Szóval Karcag kb 30 km-eres körzetében. Bárki tud bármit róla, vagy valaki megtalálta, kérem hívjon fel ezen a számon! 06-20-423-52-46
Jó reggelt
Köszönöm szépen
A telefont ne vidd magaddal.....rendszerint megint elhagyod ha sok lesz az alkoholbevitel
Aztán a jól neveltségről ne felejtkezz meg! Nehogy rettenetesen berúgj!?
Csókolom az összes kacsóját! Mi szél fújta erre a kies tájra?
Jó napot Urak és hölgyek!

Most éppen nem dolgozok, hanem iszogatok jóféle cserszegi fűszerest. Gyúrok az esti zenés bulira, ami Bázakerettye településen lesz 21 órai kezdettel. Amatőr zenekarok csapnak a húrok közé.