Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szívesen tettem,hiszen megérdemli az a szép leány
Meg szerintem Te is,már mint amit itt kapsz
De nem baj,erre iszunk majd egy jót ,meg még kettőt
Sziasztok!

Látom igen elszabadultak az indulatok amíg dolgozni voltam.

Köszönöm Pogi a lányom nevében.

Amint elmúlik a leégésem, elrendezem a sorsotokat, végetek lesz mint a botnak.

Ma a robogóval mentem melóba, öröm volt az üres városban motorozni, csak két busszal és egy autóval találkoztam. Új gyertyát vettem bele és egész jól muzsikál vele, a simsonba meg beleraktam a régit mert azzal még elpöfög egy jó ideig. Amúgy a robogó gyertyaképe megint fehéres volt a gyertyacsere előtt, úgy nézem kevés a nafta ezek szerint. Holnap a simsont tesztelem majd, úgy is éjjel szédelgek haza, azt csak leteszem azt kész. Nem kell kaput sem nyitogatni a bejáráshoz. A benzincsap is azt hiszem átereszt, tömítést cserélek majd benne a héten.
Húúúú B+! Erre nem is gondoltam! Már jól összeféltem magamat!
Ne örüljünk előre,az is lehet hogy összever minket mint a cintányért
Már előre szurkolok hogy fog majd ennek örülni ez a " Füstös"! Mint akit a "Mozdony füstje megcsapott"!
Hogy jól felminősítettük!
kormos-füstös
Nem kormos, füstös" Dikk!
Na jah...egy mozdonyos elég szerintem náluk
Kormos? Lehet,de ha kormos akkor füstös is
Nem a "kormos" ?
Még szerencse! Képzeld el, ha olyan randa pocakos részleges mozdonyvezető lenne , mint az apja?!?
Tudod,ő a füstös Csibe
Nagyon csini lányod van Te vén kappan....szavaztam is rá És meg is osztottam ........nem az apját formázza....
Attól volt az a nagy füst? Nem is gondoltam volna!
Oké
Mi ujság veled?
Motor megy?
Adjék Isten! A szobában kuksolok mert tegnap leégtem a napon. Holnap meg megünneplem a munka ünnepét egy kis munkával.
Nem nem és nem. Küldtem egy mailt a gmailodra, fontos lenne. Ha lehet oszd meg az ismerőseiddel is.
Valahol kurválkodik
Csibever! Hol csibészkedsz?! Hát a többiek hol a türelmi zónában lengetitek a retikült?!
Van 3 pohár bor: Francia, Olasz, Magyar.
A francia borba beleraknak egy egeret.
Az egér 3-at kortyol, kiveszik, lerakják az asztalra. Az egér lép 2-őt, majd elalszik.
Következő az olasz. Beleraknak egy egeret.
Kortyol 3-at, kiveszik, lerakják, megy 2 lépést, elalszik.
Az utolsó a magyar bor. Belerakják az egeret.Kortyol 3-at, kiveszik,leteszik, mire az egér megszólal:
"Hol van az a köcsög macska, szétb...m a száját!'
Jó reggelt
Egészségedre! Csak vigyázz a mértékre! Nehogy úgy járj mint a csibe! Azt is utálja aki megemlíti!