Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt Terveztem,de rád való tekintettel átraktuk a jövő hétvégére mivel dolgozol most. A mézes körte pálinka addig zárolva van
Jó reggelt!

Ne aludjatok! Jó lesz az rosszabb napokra még. Hallom terveztél valamit hétvégére, de sajnos mai is éjfél után érek haza. Vasárnap után meg Hétfő jön. Kezdem utálni a rendszertelenséget. Ennyi év után.
'86-os évjáratú a géperejű jármű, és sokkal többet nem is várhattam, ennek ellenére meglepődtem.
Az fasza Érdekes motorok ezek a Hondák....majd meg mutatom én mit szedtem ki tavaly az elő telomból.El is raktam emlékbe azt a lekvár állagú olajnak nevezett valamit
Ma egész nap hajnali 11-től az udvaron szereltem. Szétszedtem az első teleszpókokat, és nem hiszed el miket találtam benne, pedig láttam én már a türelmi zónában szép lányokat!
Az olaj darabos volt benne.
Lassan Te is elő veszed a vasat ugye? Lassan kezdődik a velős pirítós szezon
Csak , hogy nagyon el ne eressze magát! Még meggazdagodik aztán el sem jön hozzánk ez a mikrobiológus.
Jól meg mondta nekijje kend Figyelni kell rá mert el kanászodik és szagolhatjuk ám a gyesznó szagot
Szia Kanveréb de miért nem?
Tényleg ne mondogasd hogy ingyé dolgozol.....még meg hallják és nem adnak fizut a bakterologiai cégtől
Ne mondd hangosan mert még rászoknak a többiek is?!
Jól van, holnaptól magamba szállok és ingyér dógozok majd.
Nem , hogy örülnél, hogy dolgozhatsz, de még pénzt is akarsz érte? Hallatlan B+!
Tiszteletem!

Nemrég értem haza, kissé hosszúra sikeredett szolgálat után, holnap hajnalban meg újra mehetek. Hiába, meg kell dolgozni ezért a nagy fizuért.
Szép napot mozdonyos! Rendesen "el vagy menve"!
Ennyit dolgozol?
Szia Pogi!

Már nem vagyok ott regisztrálva.
CSibe...jelentkezz a facebookon wazze!
Oké,nyugodt vagyok mint nyuszi a hurokban
Gyorshajtás yard megoldások topik.
Várj egy kicsit aztán meglátogatlak! De lehet, hogy cserés. Majd viszem az eszcájgot, aztán megnézzük.
Még két hét. Meg most dolgom is van.
erre gondoltam én is mert ez a ki tolós usb csatlakozás nem nagyon tetszik nekem. Az egyik pillanatban van net,a másikban meg nincs még térerő sem. De az a röhely hogy olyankor le sem lehet kapcsolni(bezárni a programot)
Utána akasztom a motornak és húzom egy kört
Cseréltesd be, vagy máshol próbáld ki!
Szerintem eddig nem szerelik.......mert még ma is szar a jel Szerintem ez a stick be adta a kulcsot. Szereznem kell egy telenoros sticket,csak azt tudnám honnan
Köszi, ki fogom próbálni az ajánlott szakaszokat.