Motorral kapcsolatos felvetésem is lenne, létezik az hogy az olaj minősége,fajtája miatt nem őzbarna a gyertyakép hanem szürkés? Akárhogy állítottam a karburátoron mindig szürkés a gyertya és nem őzbarna.
Nem javallott, mert ha eljut egy ilyen fotó a munkáltatóhoz az illetőt azonnali hatállyal kirúgják. Pláne ha épp arra jár valaki más is még rendőrségi ügy is lehet belőle. Fotó meg amúgy sem látszik a mozgás. Annyian fotóznak amúgy is hogy folyamatosan figyelni kell mikor túrhatok az orromba. A múltkor is közelítettem egy állomás felé ahol már benn állt egy másik vonat és előtte fénysorompós átjáró volt ami persze még fehéren villogott, egy autó rögtön megállt majd előkapta a mobilját hogy megörökítse amint behaladok a fehéren villogó sorompónál. Hát nem jött be neki.
Szia egy szakmai kérdés vagy kérés szeretnék egy olyat csinálni hogy lezárt sorompónál ráteszem a motort a sínekre mögöttem jön a vonat és lefotózom hogy mozgásban van a vonat és felém tart ezt hogy lehetne kivitelezni :) szükségem lenne egy ilyen képre sok sört tudok érte ajánlani
Hétvégén ballagott a lányom, most meg mindennap dolgozok, és persze az érettségi miatt sem férek hozzá a géphez. Most van egy kis időm de mindjárt megyek gályázni. Most hétvégén megint ballagás lesz, csak a májam tartson ki. Motorozás csak munkába járásra van egyelőre. Eljön még az idő arra is.
Hogy Te mit dugsz fel a telenoros kis asszonynak, nekem olyan mindegy. De szurkolok Neked, legyen valami öröme annak a szegény lánynak. Elképzelhető, hogy tényleg stikkje van a stikknek
ebéd? ááá,most vegetálunk,fizu elötti diéta van
Ma be vittem a a hipernet sticket egerszegre a haveromhoz,a város közepén nem volt hajlandó normális netet adni A jövő héten beviszem és ki cseréltetem,vagy feldugom a telenoros kisasszonynak
Hétvégén ballagott a lányom, most meg mindennap dolgozok, és persze az érettségi miatt sem férek hozzá a géphez. Most van egy kis időm de mindjárt megyek gályázni. Most hétvégén megint ballagás lesz, csak a májam tartson ki. Motorozás csak munkába járásra van egyelőre. Eljön még az idő arra is.
Ma be vittem a a hipernet sticket egerszegre a haveromhoz,a város közepén nem volt hajlandó normális netet adni A jövő héten beviszem és ki cseréltetem,vagy feldugom a telenoros kisasszonynak
Illetve kiérdemeltétek?
Jobb lesz, ha kérsz engedélyt meghunyászkodni!