Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem lehet, hogy nagyon szegény a keverék, és magas hófokon ég az oxigéntöbblet miatt?
Nedves mozdonyos motorostárs! VEGYÉL EGY FOKOZATTAL NAGYOBB HŐÉRTÉKŰ GYERTYÁT! És "Őzbarna lesz!
Motorral kapcsolatos felvetésem is lenne, létezik az hogy az olaj minősége,fajtája miatt nem őzbarna a gyertyakép hanem szürkés? Akárhogy állítottam a karburátoron mindig szürkés a gyertya és nem őzbarna.
Nem Én ballagok csak részt veszek az azt követő bulin.
"megint ballagás lesz, csak a májam tartson ki" ? Te ballagsz? Nem értem, Milyen összefüggésben van a májad, a ballagással?
A lényeg azt a fotót azért ne nagyon publikáld.
Hm akkor csak az lesz hogy mikor áll a vonat akkor fotózom le vagy egy lassabb szakasz pl Szentivánnál arra a madár is csak hideg élelemmel jár :)
Nem javallott, mert ha eljut egy ilyen fotó a munkáltatóhoz az illetőt azonnali hatállyal kirúgják. Pláne ha épp arra jár valaki más is még rendőrségi ügy is lehet belőle. Fotó meg amúgy sem látszik a mozgás. Annyian fotóznak amúgy is hogy folyamatosan figyelni kell mikor túrhatok az orromba. A múltkor is közelítettem egy állomás felé ahol már benn állt egy másik vonat és előtte fénysorompós átjáró volt ami persze még fehéren villogott, egy autó rögtön megállt majd előkapta a mobilját hogy megörökítse amint behaladok a fehéren villogó sorompónál. Hát nem jött be neki.
Holnap készül a felvétel videó kamerával meg egy kicsit gyorsul is a tempó
Na mindenki keresse meg magát Pogi én látom a fotód
Szia egy szakmai kérdés vagy kérés szeretnék egy olyat csinálni hogy lezárt sorompónál ráteszem a motort a sínekre mögöttem jön a vonat és lefotózom hogy mozgásban van a vonat és felém tart ezt hogy lehetne kivitelezni :) szükségem lenne egy ilyen képre sok sört tudok érte ajánlani
Szia! Hol az a jó minőségű felvétel? De ne legyen az is elforgatva ám.
Mozdonyfüttyös jó reggelt!

Hétvégén ballagott a lányom, most meg mindennap dolgozok, és persze az érettségi miatt sem férek hozzá a géphez. Most van egy kis időm de mindjárt megyek gályázni. Most hétvégén megint ballagás lesz, csak a májam tartson ki. Motorozás csak munkába járásra van egyelőre. Eljön még az idő arra is.
Csibeeee! Megint a mozdonykereket pumpálod?!
Na jó estét fater milyen ízűt nyaltatok?
megcsinálom videó kamerával mert ez a mobilos felvétel és mikor feltöltöttem ilyen szar lett a minősége
Basszus azért elforgathattad volna,beállt a nyakam!
Majd hogy fogsz nézni mikor egy keréken ott leszel lealázva?!
Ezt kukkoljátok
Hogy Te mit dugsz fel a telenoros kis asszonynak, nekem olyan mindegy. De szurkolok Neked, legyen valami öröme annak a szegény lánynak. Elképzelhető, hogy tényleg stikkje van a stikknek
ebéd? ááá,most vegetálunk,fizu elötti diéta van
Ma be vittem a a hipernet sticket egerszegre a haveromhoz,a város közepén nem volt hajlandó normális netet adni A jövő héten beviszem és ki cseréltetem,vagy feldugom a telenoros kisasszonynak
Mi a helyzet Egérszegen? Lesz ebéd?
Illetve kiérdemeltétek?
igen is Nagy Mester
Ne ficánkolj! Halottad, végünk lesz mint a botnak.
Jobb lesz, ha kérsz engedélyt meghunyászkodni!