Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te figyelsz engem? Ahogy kezdek helyrejönni, azonnal beb...szik valami, hogy megint a padlón legyek. De nem ríjjok!
Hát igen!
Szakadjanak meg mint a májas hurka kötél nélkül!
Szívesen látlak bámikor Tudom nehéz,ha dolgozunk mint a marha és már-már látni a az alagut végét azonnal kitalálnak valamit amiért plusz fizetni kell
Nem egyszerű ez az ország
Hát dolgozok mint állat,de nehéz ügy még így is....
De nem szokásom panaszkodni,így most se teszem!Mostanában tényleg nem voltam felétek,de ha járok arrafelé,ígérem rád csörgök!
Köszönöm kérdésed,erre minden tökéletes A net és az út minősége változatlanul szar,de amúgy minden oké
Szépen zöldel minden,a fák virágba borultak,szép minden
Veled mi ujság? Rég jártál erre felé....Müxik a maszek világ?
nem olyan melegre gondoltam Azok menjenek felvonulni ifa kamionplatón
Nem is értem,ha dolgozunk jó idő van,ha eljő a 7vége akkor azonnal elbaszódik az idő
Tény,ami tény volt.Mizu felétek?
Nem kell félni. Lesz még meleg annyi , hogy sokallni is fogod!
Hm...tudod Bandita,volt már ide írkáló-pocskondiázó emberke.
De leszarom,nem is érdekel.
Pálinkásat kendnek is Mikor lesz már nyár? Nem tudja,
Nyugi Pogi,nem kell ez a hangvétel!
Igaz hogy a kollega mondata után jogos lenne,de legalább mi ne!
Béke!
Pálinkásat Tebeléd is! Mi a helyzet? Bírod még?
Nem azért nem válaszoltak kispöcs mert nem akartak,hanem azért nem tudják hol csinálják meg a szarodat!
Ennyi...
Keresd meg Lengyel Ákost Hahóton.
www.sakaldob.hu
Nem kiscserkészek! Ezek már nagyobbak! De a magnézium ötvözetet hegeszteni nem mindenhol tudják! Tudod gázmegtámasztás meg egyéb szarok, nem lenne olcsóbb másik dekli?
Kérdezz rá mielőtt nekiállnak.
Legalább te válaszoltál, nem úgy mint a többi XP telepítő ,hagymáskenyér evő kiscserkész.

Kösz.
Sziasztok! Keszthely környékieknek tudom javasolni motorkerékpár müszaki vizsga Vonyarcvashegyen Papp autószerviz megvárható szombaton is 7000 ft pénteken voltam ott nagyon korrektek voltak. Ha valakit érdekelne a telefonszámuk: 83-348-137
Zseles!
Asszem én nem tudok segíteni,bocsi
Szasz Csibe El jött az idő....sőt már van negyedik tagja is a nagy 50-es bandának
A géped remélem hamar meg javúl,és tudom nem egyszerű de lassan vissza kerűlnek a progik is meg a játékok is. Csak türelem
Köszönöm a sok segítséget.
Halihó Pogi!
Ez sajnos tavalyi fotó.
Még nem jött el az idő a motorozáshoz, esik az eső. A nagy telepítés miatt most mindent újra kell rakni a gépen, még egy játék sincs fenn. Az összes mentésem is elszállt, meg természetesen a lányomé is. A BF2 demot is újra kell tennem majd. Persze előtte még le kell mentenem mindent, mert a vinyót rendbe kell tenni mielőtt megint bekakukkol.
Velem is ettél ilyet Csak nem elmotoroztatok mostanában velőspirítost kajálni?
Pogi!Ezt a Csibével ettük!Na majd ha hárman,illetve négyen!
Egészségedre!