Van egy vén 18-ik tavaszát megért ivartalanított fekete cicám . Neki is hamarosan időszerű lesz a szuri! Csak sajnálom , mert nagyon "panaszkodik" az állatorvosnál.
Már megjöttünk, bár a kutya kissé morcos volt a dokinál szokásához híven. Vicsorgott rá rendesen. Beoltattam veszettség ellen is ha már ott jártunk és két hét múlva kell visszamenni a fogai miatt. Ha addig nem jön le a fogkő akkor ultrahangos kezelést kap altatással egybekötve. Most 5500 Ft-t csengettem ki, nem is mertem megkérdezni hogy a következő alkalom mibe fáj.
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni.04.16-án Budapest XX kerületből ellopták szeretett motoromat.Ha esetleg látnátok vagy hallanátok ilyen motor bontásáról és értesítenétek roppant hálás lennék.Honda CBR 1000F,rendszám:UIU-734,alvázszám:2496,motorszám:2890.A számom éjjel-nappal él.06-70-77-57-894
Pár éve nálam is kilátszott az anyaföld a kút alján de pár nap múlva visszajött a víz bár koránt sem annyi mint előtte. Most olyan 1,5 méterrel alacsonyabb a vízszintje.
Ma viszem a kutyát fogorvoshoz, a tépőfogain elég szépen lerakódott a fogkő. ebben a hónapban ingyenes a vizsgálat.
Az ám,ma egész nap a kutat nyektettem. Azt hiszem az ásott kútnak annyi,eltünt belőle a víz. Át kellett telepíteni a szívó csövet a furt kútba. De azt még sokáig szivatni kell hogy tiszta legyen a vize. Közben meg-meg eredt az eső,áztam ma kívűl-belűl eleget
Itt a domb alatt most csendes párás idő van. A rigó fújja az antennán csak úgy dülled a segge!
Éjjel állítólag eső is lehet! Motor megy, reggel mennem kell, és ma is suhantam egyet.
Pár éve nálam is kilátszott az anyaföld a kút alján de pár nap múlva visszajött a víz bár koránt sem annyi mint előtte. Most olyan 1,5 méterrel alacsonyabb a vízszintje.
Ma viszem a kutyát fogorvoshoz, a tépőfogain elég szépen lerakódott a fogkő. ebben a hónapban ingyenes a vizsgálat.
érdemes megnézni:)
ha van rá időtök
megyek majd arra Pogi,csak bebaszott egy házrenoválás,nem látom a végét:S
Eső? Már megint? Bár kell a csapadék a földnek,csak ne akkor essen amikor motoron van az emberfia
Éjjel állítólag eső is lehet! Motor megy, reggel mennem kell, és ma is suhantam egyet.
Mi a helyzet ott a domb tövében? Motor? Müxik rendesen?