Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha legközelebb is teljes létszámban a nemi-gondozóban vagytok, legalább egy "ügyeletes" maradjon itt!
Szép napot kívánok!
Kitartás tezsvírek! Hétfőtől itt a nyár! Színesfímeket fényesítsétek ki, rajtra készen!
Mindjárt esik....hova motoroznál esőbe
Amikor akarsz,gyere és lőj vele
Jó napokat ideje lenne egyet gurúlni valamikor egy Zalai bikereset :)
Tudod, ez nem kivánság műsor! Kell nem kell meggazdagodsz!
Pogi!
Mikor lőhetek egyet az ijjal?Cserébe(nemcsibébe)mehetsz a yamaha-val:P
finnyázós:P
akkor gazdag vagy Te is
De nekem olyan arany nem kell
Ne röhögj! Majd megyünk hozzá aranyér! Nekem már van! Aranyér! Majd lesz Neked is!
Ha most nem gazdagodsz meg akkor soha!
Oké Májkül!
Szia!

Az még azelőtt történt hogy ide írtam volna, de még nem késő. Amint lesz szabadidőm, jelentkezek nálad.
Beszélhetsz neki! Akár a falra rókázott borsó!
Én mondtam,hogy hozd ki és megmentettem volna az adatokat.....
"hiába öregszem."
Te "öreg Sam" ! Ne ríjj itt mind egy rossz qrva, mert még megsajnálunk aztán elisszuk előled a "latyakot"! Aki ennyire "szomjas" , és folyton a türelmi zónában lófrál az ne siránkozzon!
Minnyá itt a nyár!
Fűszeres, boros Jó reggelt!

Egyelőre a működik, de ha lesz elég időm mindenképpen újra kellene formázni és particionálni a vinyót mert nem ok nélkül jelentkezett a hiba. Most a W. 7 Ultimate fut rajta, de még folyamatosan derülnek ki hogy egy csomó segédprogram hiányzik belőle. Nincs már türelmem az ilyenekhez, hiába öregszem. A régebbi dolgoknak már búcsút intettem mert az első összeomláskor elszálltak. Az éjjel hazafelé csaknem elvitt a szél, most is nagy erővel dühöng.
Pálinkásat az uraknak De jó idő van , megint be kényszerülünk a gép elé
Csibe,mesélj mi újság a gépeddel?Sikerült meg menteni a vinyón tárolt dolgokat?
Ööö, ez is igaz.
Legalább nem veszekedtek! Itt is búbánatos, és nyugat felől nagyon borult. Itt még nem esik.
Szép reggelt neked is!
Igen szomorkás az idő, csepereg az eső. Nemrég ébredtem, éjfél körül értem haza, ebéd után már megint indulhatok. Nem nagyon unjuk meg egymást idehaza a családdal. Mire hazaérek alszanak, mire felébredek elmennek hazulról, mire hazaérek már megint alszanak.
Szép reggelt ! Pálinkásat! Látom jól vagy! Megint búbánatos idő van.
Üdv Pogi!

Ezt jól meg aszontad! De miért nem jött rá magától, ezt nem értem? Azt meg főleg nem, hogy miért célozgat másokra. Ilyen megjegyzések után meg azt hiszem ha tudnék segíteni akkor sem fogok.
Mikor nem baszik ide be valami? Mert olyan még nem volt