"hiába öregszem."
Te "öreg Sam" ! Ne ríjj itt mind egy rossz qrva, mert még megsajnálunk aztán elisszuk előled a "latyakot"! Aki ennyire "szomjas" , és folyton a türelmi zónában lófrál az ne siránkozzon!
Minnyá itt a nyár!
Egyelőre a működik, de ha lesz elég időm mindenképpen újra kellene formázni és particionálni a vinyót mert nem ok nélkül jelentkezett a hiba. Most a W. 7 Ultimate fut rajta, de még folyamatosan derülnek ki hogy egy csomó segédprogram hiányzik belőle. Nincs már türelmem az ilyenekhez, hiába öregszem. A régebbi dolgoknak már búcsút intettem mert az első összeomláskor elszálltak. Az éjjel hazafelé csaknem elvitt a szél, most is nagy erővel dühöng.
Pálinkásat az uraknak De jó idő van , megint be kényszerülünk a gép elé
Csibe,mesélj mi újság a gépeddel?Sikerült meg menteni a vinyón tárolt dolgokat?
Szép reggelt neked is!
Igen szomorkás az idő, csepereg az eső. Nemrég ébredtem, éjfél körül értem haza, ebéd után már megint indulhatok. Nem nagyon unjuk meg egymást idehaza a családdal. Mire hazaérek alszanak, mire felébredek elmennek hazulról, mire hazaérek már megint alszanak.
Ezt jól meg aszontad! De miért nem jött rá magától, ezt nem értem? Azt meg főleg nem, hogy miért célozgat másokra. Ilyen megjegyzések után meg azt hiszem ha tudnék segíteni akkor sem fogok.
Szép napot kívánok!