Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy villanymozdony! Hogy a csibének is legyen valami öröme! Egész hétvégén nem láttam azt a rossz erkölcsűt!
Jaja,és ha teszek rá áram szedőt akkor már villamos lesz
Ha már feltalálták azt a fránya kereket B+! Tudod, ez olyan mint a kerekes kút, amit mindig oda kell tolni ahol víz van!
Ez meg a kerekes gunyhó! Odatolod ahol van lefedettség!
kerekek,erre nem is gondoltam és toljam oda ahol jól jön a net,
Tedd kerekekre, és megoldódik! Néztem ma, tőlem a torony, kb.másfél kilométerre van! Nem hiszem, hogy tőled messzebb lenne!
Tudom ám miért nem jó "Szar helyen van ez a bódé"
Most én is tanácstalan vagyok mint a bolsevisták. de majd megnézem.
Jó estét nagymester A 6 usb csatlakozót végig próbáltam és mindenhol ugyanaz van. Azaz semmivel nem lett jobb a téma
Oké,azt is meg próbálom
Egészségedre !
Jó estét!
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!
Nem kellett kocsma felé mennem mert várt otthon egy behűtött pezsgő, amit a főnökasszonnyal megtorpedóztunk.
Szia Pogi!
Keresd meg a gépeden azt az USB-csatlakozót, amelyik a legnagyobb sebességű.
Nekem a laptopon 4 csatlakozóból 1 van amelyik jó!
Kisérletezz. A napokban átdugtam és nem akart menni. Azt írta ki nekem, hogy dugjam át a nagy sebességű csatlakozóba a sticket..
Hátha !?
Gratulálok Csibe
Gratula csibe!
És ne kanyarodj a verekedős kocsma felé
"Igen , pénzzel jár, holnap mehetek dolgozni". Csak nagyon vigyázz, mert még megtalálsz gazdagodni!
Persze a vigyázást is csak mértékkel. Régen volt Veszprémben egy kocsma, ahol ha nem vigyáztál könnyen kaphattál egy nagy pofont! Ha meg vigyáztál, akkor azért, mert mire vigyázol olyan nagyon!?
Az már igaz! Igen , pénzzel jár, holnap mehetek dolgozni. Akinek nem sikerült az másnap már nem dolgozhat, amíg a pótvizsgára el nem küldik. Az meg a cégre van bízva mikor lesz, elvileg akár hat hónapon belül kell újra vizsgára küldeni. Persze akkor már nagyon ajánlott a vizsga sikeressége.
Fő, hogy sikerült, remélem nem az utasoknak kell tolni majd a vonatot!?
Ez valami + pénzzel is jár? Vagy azt nem nagyon emlegették?
Szia!

Köszönet , elég időt pazaroltam mire a kb. 1600 kérdésre vonatkozóan átböngésztem az utasításokat. Még így megremegett a kezem amikor a számítógépen megkérdezte a program, hogy biztosan le akarom zárni? Ugye utána már nincs módosításra lehetőség. Sajnos voltak akik elvéreztek, ha így megy tovább a jövő héten már gond lesz belőle.
Biztos vigyázott a professzorra nehogy valami baleset érjen!
Gratulálok!
Derűs napot!

Nekem már az van, mert sikerült a vizsgám, egy darabig újra koptathatom a síneket. Igaz megizzadtam érte, főleg a szimulátor volt izzasztó. Délelőtt meg motort kellett váltanom, mert a simson az nem nagyon akart beindulni. Most meg hazaérve szinte rögtön beindult, ezt nem értem mert szikra és benzin is volt délelőtt is. Biztos meg szeretett volna kímélni a gyötrelemtől.
Szép vas az tuti,de majd csak sikerűl eladni. Ha nekem lenne rá lém,meg is venném Legalább tudnám cipelni vele a nyanyát
Sajnos Motoreladás ügyben nem tudok segíteni, ismeretségi körömben szegénység van .
Pedig szép kis motor.
Hát igen,tegnapihoz képest egyenesen szar idő lett.
Jó sokat bicikliztél
Nincs ismerősöd aki motort akar venni? van egy Kawa,külföldi papiros de itt él magyarban az eredeti tulaja és így le is papirozható Csak akinek oda adta a motort (munkabér)fejében annak a szegény embernek elvitte a házát a löszfal. Kénytelen megválni a géptől hogy legyen lé az építőanyagra. Jó ismerősöm a lánya,és ha más nem az eladásban segítenék nekik.
Erről a ZX900-ról lenne szó. Pöpec állapotban van
Köszönöm! Most jó rossz idő lett! letekertem két nap alatt 60 km-t , és kissé fáradt vagyok.
Raktam neked félre egy hűtőgép motort,át is kötöttem ugy hogy neked is lesz kis kompresszorod Majd elviszem ha fasza idő lesz