Hali! BF-2 Gulf of oman,demó az ami nekem van de megy szerveren is Mindig ott vagyok ahol kevesebb a Ping,és nincsenek túl sokan.Általában este 10 után aprítom őket,meg ők engem
Pogi68: Milyen verzió a BF2 amivel játszol és milyen szerveren? Megnézném.
Csibewer: ha kell küldök olyan progit amivel te is el tudod tüntetni a hamisításos dolgot, nem igényel komolyabb hozzá értést! Vinyót megnézni hogy milyen állapotban van a HD Sentinelt ajánlom. Keress rá guglin. Magyar nyelvű és egyszerű! (bár nem lehet neki mindig hinni)
Fazékban főzött finánc nem látta kisüsti pálinkás szép napot Neked is!
Szerintem most hétvégén ne gyere, mert esni fog az eső, és hideg is lesz! De ha úgy gondolod gyere! De a következőn már jó idő kell legyen. De jobban szeretném , ha feltudnánk sétálni a Badacsonyra , nagyon szép a kilátás. Ahhoz meg jó idő kell.
Csak a vinyó kell hozzá? Azt hiszem le kellene menteni mindent róla és újraformázni, particionálni és akkor talán rendbe jönne. Ami op. rendszer fenn van az most stabil, de időkorlátos, már csak 29 napom van az érvényesítéshez. A Loaderhez meg nem értek, nem akarom elrontani.
Sajnos most elég sűrű a beosztás, de ha lesz időm felhívlak és szívesen elfogadom a segítségedet. Satás a vinyó egyébként, 250 Gb, 6 részre van particionálva.
Rakkenroll Csibe Nyugi...a Bandita megoldja,ügyes ember.Te meg higgadj le ha nem akarsz gépházad is cserélni mert én annó azon vezettem le a mérgem egy apró hiba miatt. Amúgy meg lófütyi a füledbe amiért felénk se nézel!
Na, most meg az előbb lefagyott, majd rögtön ezután kékhalál, de a feliratok nagyon gyorsan eltűntek, nem tudtam elolvasni mit írt ki és magától újraindult. Most ne legyek ideges?
Először is rám talált Bill Gates bandája és szarrá vágta az operációs rendszert. Sajnos nem csináltam rendszermentést és először javítani próbáltam. Látszólag sikerült is de közölte a gép újraindítás után, hogy valószínű, szoftverhamisítás áldozata lettem, ez után K.O. lett a gép teljesen. Újratelepítettem teljesen és ezúttal már óvatos voltam, csináltam mentést is. Ment is szépen a maga útján minden amikor is tegnap mégis találtam egy régi mentést a gépen aminek csak annyi baja volt hogy a villámcsapács előtti alaplappal készült. Kíváncsiságból felraktam és kicseréltem a meghajtókat, majd erről is csináltam mentést. Az indításkor behalt a masina megint és már a mentéseket sem tudtam visszaállítani mert 98%-nál kiírta hogy valamilyen hiba miatt nem tudja befejezni. Na ekkor már eléggé zilált lett az amúgy stabil idegrendszerem és újra kellett telepíteni megint az egészet. A mentőprogram amúgy folyamatosan hibát jelez a vinyón, de nincs semmi amire kimásolhatnám a rajta levő temérdek adatot és végre teljesen lecsontozhatnám ezt a vinyót. Rettegek mikor mondja be az unalmast megint. Röviden ennyi a gondom csak.
Neki volt 2db.