Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Csibe Oké,gyere Legalább megismered a 4.-bandatagot,ő is Tamás Na most már tényleg kisebbségi lettél
"Azon vagyok már 30 éve de egyelőre nem sikerült eddig." Neked sem?
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a fasz rossz végére álltunk, folyamatosan.
Igazad van, de "oda" ne siess pihenni mert ott még lehetsz eleget!
Szurkolok Neked, tarts ki More!
Adjon Isten Jó napot!

Azon vagyok már 30 éve de egyelőre nem sikerült eddig. Majd a föld alatt pihenek eleget, addig meg ..... KI van számolva a beosztásunk a gazdaságos munkavégzés miatt, pld. 14 óra a minimum pihenő idő, de ezt általában megfejelik pár perccel. Ha késik a vonat ugrik a következő szolgálat vagy ha elfogadod így is akkor sietsz haza alukálni, hogy józan és kipihent állapotban megjelenhess az ablaknál. Van úgy hogy úgy telik el egy hét hogy szinte alig találkozok a családdal , pedig egy fedél alatt lakunk.

A végére egy örömhír, sikerült Bill Gates bosszúját megoldani egy újra telepítéssel.
Szia Biológus! Te ha most nem gazdagodsz meg , akkor sosem! Egyáltalán, pihenni tudsz?
Szia!

Bár tudnék.
Szia Pogi!

Még lehet hogy kimegyek de pia nem lehet és haza is kell jönnöm mert másnap reggel mennem kell dolgozni. De ezt még ne vedd készpénznek. Behalt a számítógép, most az ezer éves gépen írok, katasztrófa milyen lassú.
Sziasztok.
Tudnátok nekem egy jó műanyaghegesztőt ajánlani?
Akkor rábaszás van.....azaz akkor is meg csinálom a vadpörit. De teszünk félre neked egy picit a fagyasztóba
Húsvét utáni hétvégén ide hozzám is ellátogathatnátok. Természetesen jó idő esetén, és olyan ruhát is hozzatok, amelyikben sétálni lehet.
Ne kínozz bennünket!
Jó reggelt!

Hogy a villám csapkodjon meg! Sajnos a jövő hétvégén is gálya van. A héten csak két félnapos pihenőm lesz. A jövő hetet még nem tudom.
Na majd össze röffenünk és ki okoskodjuk
Majd valami jó nevet kreálunk-gondolkozz,
Hát ez meg ki?
De lesz ám Tomi Épp most értem haza,lent voltam faluban az új banda tagnál...és éppen a Tihanyi velős pirítost emlegettem neki
tehát az idén ő is jön Mi is a bandánk neve?
Neked is kellemes estét
A Tihanyi videót akartam feltölteni,de nem sikerült!Bocs.
Na az idén is lesz ilyen Pogi!
Madárdalos szép reggelt "színesfímgyűjtők" !
Hasatokra sütne a Nap, ha nem lenne ilyen szar idő!
Oké Na megyek....le mosom a vasat...a kipuffot meg fel polírozom hogy csecse legyen
Ha lehet úgy intézd hogy szabad légy a jövő7végén!
Még nem tudom mi esz a jövő hétvégén, még nincs meg addig a vezénylésem. Ha tudok valamit jelentem azonnal.
a jövő 7végén nehogy dolgozni menj mert nem kapsz vad diszópörit és mézes páleszt Tedd szabaddá magad
Na, ezt most nem kellett volna mondani.