Hidegen indítva lefullad ha ráhúzod a dúsítást, akkor még az is lehet, hogy felcserélted a fúvókát. Nem emlékszem milyen menete van.
Nem enged át a tűszelep?
Már szana-széjjel szedtem a porlasztót is, átcseréltem másikra de a jelenség ugyanaz maradt. Meg vagyok átkozva! ( Bagaméri Jácint) Ma újra nekiesek. Ha nem változik akkor így marad, majd megtanulom az indítási procedúrát.
Na végre sikerült nagyjából beállítanom a simson porlasztóját, most már indul és van normális alapjárat. Azt azonban nem értem hogy miért nem szabad a szívatót ráhúzni hideg motornál, mert akkor aztán rugdoshatom, nem indul akkor. Régebben ha nem használtam szívatót akkor nem indult, ellenben ha ráhúztam a második rúgás után azonnal járva maradt. Kínomban megnéztem a hengert és a dugót is de hála az égnek nem ott van gond. Valami lehet a levegőben talán?
Jah, nagydoktori. Pénzt azt folyamatosan keresek csak nem találok eleget. Ma kihasználtuk a jó időt és motoroltunk egy kicsit, bár hazafelé már hűvös volt. Most pár nap szabadság következik.
Fasza,akkor nem is támad meg semmilyen vírus
Itt meg valami történt,mert se tegnap se ma nem működik rendesen a net. A térerő is csak 3-as,és rendeltetés szerűen meg is szakad a net kapcsolat. Vagy a telenor szarakodik a toronnyal,vagy ez a stick rossz
Gondolom most "magas" beosztásba kerültél, hogy megvan a nagydoktorid mozdonyvezetésből!
Most már csak pénzt kellene keresned!
Nagyon szép az idő, jó egészség is megvan hozzá, mert szedjük a poharas orvosságot!
Nem értem rá mert menni kellett dolgozni, a vizsga rendesen megkeverte a fordulókat. Ma van az utolsó nap, talán nemsokára rendeződik a helyzet. Mindenki leteszi a pótvizsgákat és újra teljes lesz a létszám, nem veszik el a pihenőket sem.
Ahányszor vizsgáztam, annyiszor betörülköztem volna, még a legkeményebb alkeszokat is megszégyeníteném! De az embernek anélkül is kevés az esze, ha meg azt a keveset is elissza mi marad?! Szeretem az életet tudatosan megélni, és nem delíriumban átkómálni!
Ez nem jelenti azt, hogy nem iszom, és ma is a barátommal azon mód megittunk egy üveg tokajit!
Nem enged át a tűszelep?