Egy a lényeg! magasan legyen, és ne takarja vastag fal. Antenna után próbálj meg a telenor -tól rendelni. Nem lehet drága, és igen a mágneses antenna kell, mert az kevesebb zavart szed össze.
Meg kérdezte az asszony,még ők sem tudják van e hozzá Legalább is itt náluk nincs,de abban sem biztos hogy létezik hozzá való antenna. Nem is értem miért áll ilyen a pult mögött.
Bár ha emlékszel,én mutattam egy antennát neked Azt a mágneses,és azt irják hogy jó ehhez a stick-hez
Most olvastam(mert be dobálják a postaládába) Kistérségi havilap,Jégpálya az köll a faluba mert azt csináltatott a köcsög! főleg télvíz idején ez úgy buzi ahogy van. Ha lenne egy trakeszom én megoldanám az út kérdést,fel szántanám kereszbe-hosszába és csak meg csináltatná a buzi.
A tank tényleg itt van a kátyuban
én erre tudok egy nagyon jó és hatásos megoldás kb ilyen volt az út ott is ahol a papám lakik fogtak egy John deart van az a 3 ágú akármi a traktorra amivel az erdőben járnak tar vágás után a tuskókat repegeti szaggatja szét na azzal fel baszták az utat lán rá egy hétre kapott egy uj aszfalt réteget most olyan mint az autó pálya e itt az a baj nincs összefogás meg 1 db tökös gyerek sem aki az éj leple alatt ezt meg oldaná :)
Jártam a múltkor Pogi-felé, hát az az "út" az tényleg egy "út"!?! Az egyik kátyúban benne volt egy orosz tank, azt írják a krónikák, hogy ott van 1945 óta!
Próbáld ki, de ne vékony vezetékkel mert ez mikrohullám, és az olyan mint a rossz qrva, a vastagat szereti ! Ugyanis ez a frekvencia a vezeték felületen terjed. Elég ha közvetlenül a gépnél használsz vékonyat!
Fasza...a 22-es csapdája.Akkor a polgármestert baszogatnám,hogy vigyék ki a netet!Ha már ott vagy,akkor mond meg neki hogy aszfaltozzanak is le,mert sportmotorral elég romantikus a közlekedés.
a faluban van net. a t-home meg már átbaszott....azt igérték megoldják,hamar meg is kötöttem a szerződést,és 12nap után már felhívtam őket hogy mi a fasz lesz a nettel? Azt mondták "A kollégák nem tudják kivitelezni,mert nincs szabad port amire rákössenek" Szegény csaj,amit az tőlem kapott telefonon azt szerintem ma is emlegeti
2hét mulött egy pappir,hogy felmondják a szerződést.
A kurva anyjukat nekik
Bocs,ma ilyen hangulatom van Tesó.De nem igaz hogy Pethőhenyén nem tudnak valami normális netet adni,mert a mobilnet az fos.A köcsög Upc meg úgy hirdeti,hogy bárhol az országban....
A T-home még megoldás,csak drágább.Iptv+net+telefon 10k körül van.
Az jó Főzök arra az alkalomra egy jó vadpörit Most simán csak itt van a monitor mellett...stabil 5-ös térerő és EDGE.
Majd meg faragjuk. Bár ezen van antenna csatlakozó,mi lenne ha egy nagyon vékony vezetéket felvinnék a tetőre a tv antennához? vagy jobb lenne a netem vagy nagyon zavarná a tv-t
Bár ha emlékszel,én mutattam egy antennát neked Azt a mágneses,és azt irják hogy jó ehhez a stick-hez
De segítek,az egy kompresszor
A tank tényleg itt van a kátyuban
Majd akkor ha lesz aszfalt!
2hét mulött egy pappir,hogy felmondják a szerződést.
A kurva anyjukat nekik
A T-home még megoldás,csak drágább.Iptv+net+telefon 10k körül van.
Majd meg faragjuk. Bár ezen van antenna csatlakozó,mi lenne ha egy nagyon vékony vezetéket felvinnék a tetőre a tv antennához? vagy jobb lenne a netem vagy nagyon zavarná a tv-t