Na az is valami,máris megérte felmenni Tötyörögnek....reggel 5-kor is tötyörgött velem szemben egy barom refivel,szaporán villogtattam neki én is meg még a középső ujjamat is meg mutattam a köcsögnek
A faszomba....majdnem kiveri a szemem a hó....meg még bele is világít a faszkalap.
Nagyon nem zavart,az úton olvadt csak sok helyen 50m se volt a látótávolság és az összes 70-nel a belső sávban tötyörgő balfasz olyankor volt előttem-mikor 160-nal repesztek....
De legalább bekoptattam az új fékbetétet.
Dolgozunk kérem,keményen.
Reggel itt is esett a hó,majdnem kiverte a szemem a motoron. De hazafelé már esőben motoroztam. Még jó hogy cigány gyerekek nem potyognak az égből így tavasz kezdetén
Ahol előszőr jó volt az a szabad ég volt.Az eresz csatornára akasztottam,de ott nem merem hagyni mert ha este lecsapódik rá a pára nem biztos hogy az jót tesz neki Szerzek egy laptopot,és azzal bemérem.Nem egyszerű az én gépemet ide-oda huzkodni kábelestől
Tedd oda, ahol először bejött, és valaki nézze, hogy mikor jobb a térerő
Én is sétálgattam a gép meg az ablak között aztán rájöttem , hogy a laptop hordozható!
Oda tedd ahol először volt. Nem árt , ha rálátásod van a toronyra! És maga a stick lehetőleg vízszintesen legyen!
Ahogy a laptopba van elhelyezve.
Nyugodtan kísérletezz nem megy 10 perc alatt! én át vittem a gépet másik szobába, három napig kerestem a helyét a 60 x 120-as ablakban.
Ébren vagyok,de sehogy nem akar össze jönni ez a net téma.Akár hová rakom,nem igen akar működni a dolog. Bár amikor meg jött csak kidugtam az ablakon és nagyon jól működött. De hiába viszem fel a padlásra,nem vált át,és csak EDGE meg 5-ös térerő van.
Azzal köszönd meg neki!