Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegyél fel egy tanktáskát meg bele pár féltéglát!
Azzal köszönd meg neki!
Na az is valami,máris megérte felmenni Tötyörögnek....reggel 5-kor is tötyörgött velem szemben egy barom refivel,szaporán villogtattam neki én is meg még a középső ujjamat is meg mutattam a köcsögnek
A faszomba....majdnem kiveri a szemem a hó....meg még bele is világít a faszkalap.
Nagyon nem zavart,az úton olvadt csak sok helyen 50m se volt a látótávolság és az összes 70-nel a belső sávban tötyörgő balfasz olyankor volt előttem-mikor 160-nal repesztek....
De legalább bekoptattam az új fékbetétet.
Hali Akkor neked is kijutott a jóból
Jó estét Urak!
Ma Pestre mentem,csak szar nem potyogott az égből!Volt hó,havas eső,ónos eső és mezei eső is.
Az is lehet hogy megint el gázolt egy kukát
Vagy le tiltották a számítógépről
Esetleg beszorult valami "résbe"?
Vagy nősül?!
még bele gondolni is rossz alapbol utálom őket.

Csibe vajon hol tekereghet? Tuti megint vizsgázik valamiből,vagy kerítést fest
Képzeld el , azok potyognának! Mennyit kellene dolgozni a segíííjjre!?
Dolgozunk kérem,keményen.
Reggel itt is esett a hó,majdnem kiverte a szemem a motoron. De hazafelé már esőben motoroztam. Még jó hogy cigány gyerekek nem potyognak az égből így tavasz kezdetén
Azt hittem, kocsmáztok, vagy a türelmi zónában tevékenykedtek, azért nem vagytok itt!
Egész nap esett, hó, majd eső.
Fasza idő van!
Holnap kapok egy laptopot pár napra,azzal meg tudom keresni a "jó" helyet ennek a hiper netnek
Sziasztok!

KÉK, téged láthattalak pénteken délután öt óra körül a flex környékén? Bocfölde felől jöttél a búvárszivattyúddal?
Remélem nem téveszti el?!
Nem hülyeség,én már csináltam!
Húzz rá egy óvszert B+! Az erősítőre!
Ahol előszőr jó volt az a szabad ég volt.Az eresz csatornára akasztottam,de ott nem merem hagyni mert ha este lecsapódik rá a pára nem biztos hogy az jót tesz neki Szerzek egy laptopot,és azzal bemérem.Nem egyszerű az én gépemet ide-oda huzkodni kábelestől
Tedd oda, ahol először bejött, és valaki nézze, hogy mikor jobb a térerő
Én is sétálgattam a gép meg az ablak között aztán rájöttem , hogy a laptop hordozható!
Keresgélem a helyét,szorgalmasan Majd csak rá akadok arra a pontra hogy jól jöjjön a net,de ha mást nem legalább a cseh2 tuti behozza
Oda tedd ahol először volt. Nem árt , ha rálátásod van a toronyra! És maga a stick lehetőleg vízszintesen legyen!
Ahogy a laptopba van elhelyezve.
Nyugodtan kísérletezz nem megy 10 perc alatt! én át vittem a gépet másik szobába, három napig kerestem a helyét a 60 x 120-as ablakban.
Ébren vagyok,de sehogy nem akar össze jönni ez a net téma.Akár hová rakom,nem igen akar működni a dolog. Bár amikor meg jött csak kidugtam az ablakon és nagyon jól működött. De hiába viszem fel a padlásra,nem vált át,és csak EDGE meg 5-ös térerő van.
Pogíííííí! ÉBRESZTŐ!
Na jóccakát mindenkinek, elhúzok Én is mert osztják a pizsit.