Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk azt nem egészen értettem hogy a henger telefolyik benzinnel de a karburátor túlfolyón nem jött ki semmi, pedig most megnéztem nem volt eldugulva.
Majd írd meg mi lett!
Gyere , van sör is meg bor is! De igyekezz! Képzeld szegény POGI-t "alkoholmentessel" kúráltam! Képzelem mit mosatta a száját, hogy kimossa az ízét!? Pedig a Badacsonyra menet előtt adhattam volna rendeset is neki!
Megreparáltam a simsont, kíváncsi leszek az eredményre, nyitva hagytam a benzincsapot. Visszacseréltem a karburátorba az eredeti tűszelepet. Holnap hoznak gumitömítést a karburátorba azt is cserélni fogom.
Na most már szakad az eső.
Majd mindjárt eláztatom magam belülről, holnap nem megyek dolgozni.
Most már itt is! Pedig elázhattál volna!
Nálunk verőfényes napsütés van.
itt most volt egy zápor.
Sziasztok!
Ez csak ijesztés, nem lesz már eső. Az előbb még kint szereltem a simsont, kellemes idő van.
Voltam ma Keszthelyen, visszafelé meg kerülgettem a viharfelhőket, és megúsztam elázás nélkül.
Hm...itt behúzta a kéziféket,és mintha szemerkélne Nem baj ha esik,kell a veteménynek
Kevereg össze-vissza! Itt is elment. Csak a nagy felhajtás van.
De ahogy nézem....ez szépen halad kanizsa felé
Ebben a pár percben itt is lettek olyan sötét felhők mintha le akarna szakadni az ég Dörög is rendesen,pedig az imént még szép napsütés volt
Akkora zivatarfelhő ácsorog itt De azt hiszem, hogy csak a felhajtás van. Pedig sovány disznó vágtában húztam "megfele", aztán majd esik 3 csepp. Mert most hazaértem!
Akkor rajtunk kívül még sok vaddisznó lesz a Badacsonyon!
Nem baj ha esik,jobban nőnek a vadkanok
Nice Egy földi Üdv neked is
Üdv. mindenkinek!
Jó ám Most töltöm le
Jó kis film!
Nincs garázsod?
Esik nálunk is, nem tudom szerelni a simsont. Nem zárt a tűszelepe és teli engedte a hengert benzinnel. Megértem kirugdosni belőle.
Nyugalom! Béke van! Esik az eső és pipál a hegy! Ez annak a jele, hogy lesz még!
És kell nagyon!