Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam csak 13......MB
Erős egy hónap, és meglátogatlak!
Nekem most 860, és 1600 kbps sebességgel jön!
Nem megy....nem megy nem megy,nem bírok vele
Nna azért! Nem ám lopod, és Istentelenkedel!
Tegnap dolgoztam, ma megint neki állok és próbálom megtalálni neki a jó helyet
Mi van a hipernettel More?
"Elgondolkodnék" rajta...
gondolkodó póz
Kitartok persze Egyszer csak elkapom a jó helyet annak a netnek....tudom hogy nem egyszerű,meg idő igényes dolog .
Nyugi Pogi!
Japánok a városokban most építik ki a 12 Giga-Hertzes hálózatot!
De mint tudjuk , ez a hely itt nem Japán! Nagyon nem! Nekik van "Sinkanzen"-jük 360 km/órával, nekünk meg BP-Tapolca vicinálissal 180 km= 4 óra 20 perc .
De kitartás tezsvírek!
Ki tartok....főleg ha esik az eső.....kitartom és had ázzon az a szar
21.században élünk....és kibaszottul nem jön ugy az inernet ahogy illenék
akkor lassan megoldódik kitartás Pogi csak így tovább
De de...már az egyik pannonos sticket falhozbasztam Be is nyomta a vakolatot 1centit ....de leszarom
még mindig nem oldódott meg?
Jó napot Sehogy nem jön össze ez a net téma....itt a laptop,probálom itt-ott de csak edge a jel. Már oda is raktam az eresz csatornára,de semmi változás
És ezek, meg még ilyenebbek "választó polgár"! Szavaz, meg hasonló!
Egy macskának több esze van!

Nem Én voltam, de jó pár éve egy részeg alak nekihajtott a 6 vagy 7 kocsiból álló vonatom közepének. Akik látták azt mondták, kivágódott az álló kocsik közül aztán mint a rakéta neki a vonatnak. Rohadt szerencséje volt mert megúszta horzsolásokkal, de szegény biciklije kiszenvedett. Biztos sok superman filmet nézett előtte. Fonyódon értek utol a rendőrök, azt hittem viccel a kollégám amikor mondta hogy keresnek.
Pálinkásat te rossz erkölcsű!
Jó reggelt Uraim!

Nem vesztem el csak vonatozni is kell néha. Tegnap hajnalban érdekes látvány fogadott, azt hittem rosszul látok a hóesés látványára. Előtte nap még sütött a nap bár szeles volt az idő és még a robogót is beizzítottam, ahogy lementem vele oktatásra. Látom egy darabig még nem kell eltenni a simsont. Megint kiokítottak egy újabb berendezésről amit remélem sosem fogunk látni. Ma meg olvasgatnom kell a piros könyveket, mert sosem végzek a teljes anyaggal. Bár két kék könyv is hátra van még, 13.-a már nincs messze.
oké köszi
Sajna ilyenem nincs,csupa nagy teljesítményű laptopom van!
Ha látok-hallok valamit akkor szólók!
Tanktáska van fent....reggel megpakolom régi rossz gyertyával meg még egy-két aprósággal és át suhintom neki
Na ha már itt vagy....kell egy régi-olcsó(Nagyon Olcsó!) laptop. Ha csak cd olvasó van benne az sem érdekes....progikat kell lehuzkodnom a hipernettel .És azt be tudom vinni a céghez...ott tuti rá ér leszedegetni a 8órában.
Van valamid?