Hja, a mosónők, de nem vagyok az mert van mosógép. Az a legnagyobb baj hogy amikor hétközben itthon vagyok a család nincs itthon, amikor meg eljön a hétvége mehetek melózni, ráadásul pihenő után általában hajnalban kezdek. Nem sokára visszateszem az akkut a motorba, már eleget töltődött, hajnalig csak nem dermed le. Óvatosan el lehet evickélni, bár a hideg nem nagyon tetszik nekem sem.
Teregetni? Na fasza...aszonygyák a mosónők korán halnak
Én szerdán még itthon leszek,aztán majd meg mondja a dokinéni mehetek vagy sem. Bár nemigen hiányzik nekem ezen a havas úton való motorozás,de ha menni kell akkor nincs mese.
Hát motoron én is póló+2 pulcsi +az akito bőr ruha de látod...csak megfagytam egy picit. Az ujjaim nekem is lefagynak rendesen...a benzincsapot alig tudom elzárni ilyenkor. Inni? Most fogyott el egy lityi magozott cseresznyéből készűlt pálesz,lassan ér ide az utánpótlás
Na jól nézel ki, nem ittál eleget az a baj. Na de félre a viccet, mielőbbi gyógyulást kívánok. Csak az ujjaim szoktak fázni a kesztyűben, aláöltözőt vettem és eléggé jól tartja a test melegét. Ilyenkor egy póló, aláöltöző, pulóver és a cordura kabát több mint elég. A fejemre is téli símaszkot húzok ilyenkor, ez sokkal melegebb mint amit nyáron használok. Bár a sisak plexi is annyira befagyott hogy a végén már csak éppen kiláttam rajta. A motoros csizmát meg felváltotta egy régi bundás csizma, abban síelek ha nagyon csúszik.
Szesz Csibe Csak óvatosan az utakon...Védekezni a hideg ellen nem igazán lehet,én is megfáztam és nem is kicsit.Most is itthon heverem ki a dögvészt....de azt hiszem már nem ülök motorra a télen. Nem hiányzik ez nekem hogy mindig táppénzre kelljen mennem
Bár a munka sem hiányzik,de menni kell
Kb. 6 km, de -10 fok körüli hőmérsékleten épp elég messze van ahhoz hogy megfelelően lehűljek. Persze a csúszós út miatt amúgy is csak csordogálni lehet, egyenesekben még 40-l is repesztek, de a kanyarokban fő az óvatosság. Elég sok helyen van csatorna fedél a kereszteződésekben. Havat meg nem szórok, minek majd elolvad.
Itt sincsen ez a banánérlelő hőség. Ma csak 6fok volt mínuszba , most -5 van. Havat hánytam az előbb nem okádtam de igyekeztem, és még kis izzadtam. Milyen messze van a munkahely?
Tegnap olyan hideg volt hogy még délután is sajogtak az ujjaim. Este már a konvektoron előmelegítettem a kesztyűt, így hazáig kitartott. Sajnos az akku azt hiszem nem bírta a nagy hideget, azért még bepróbálkozok egy töltéssel. Szerencsére az utak viszonylag jól motorozhatóak és egy-két sietős autós kivételével a többség átváltott az évszaknak megfelelő tempóra.
Én szerdán még itthon leszek,aztán majd meg mondja a dokinéni mehetek vagy sem. Bár nemigen hiányzik nekem ezen a havas úton való motorozás,de ha menni kell akkor nincs mese.
Na jól nézel ki, nem ittál eleget az a baj. Na de félre a viccet, mielőbbi gyógyulást kívánok. Csak az ujjaim szoktak fázni a kesztyűben, aláöltözőt vettem és eléggé jól tartja a test melegét. Ilyenkor egy póló, aláöltöző, pulóver és a cordura kabát több mint elég. A fejemre is téli símaszkot húzok ilyenkor, ez sokkal melegebb mint amit nyáron használok. Bár a sisak plexi is annyira befagyott hogy a végén már csak éppen kiláttam rajta. A motoros csizmát meg felváltotta egy régi bundás csizma, abban síelek ha nagyon csúszik.
Bár a munka sem hiányzik,de menni kell
Ne aggódj,ma reggel nálunk is -15 volt!
Tegnap olyan hideg volt hogy még délután is sajogtak az ujjaim. Este már a konvektoron előmelegítettem a kesztyűt, így hazáig kitartott. Sajnos az akku azt hiszem nem bírta a nagy hideget, azért még bepróbálkozok egy töltéssel. Szerencsére az utak viszonylag jól motorozhatóak és egy-két sietős autós kivételével a többség átváltott az évszaknak megfelelő tempóra.